Gardena zwenksproeier aqua L

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
4078500048033

Gardena zwenksproeier Aqua L

Met de Aqua L zwenksproeier ben je voorzien van de perfecte sproeier voor grote gazons. Met deze sproeier bewater je eenvoudig oppervlaktes van 120 tot 280 m2. Deze zwenksproeier onderscheidt zich van andere sproeiers door uitstekende functies en een nauwkeurige en gelijkmatige waterafgifte zonder plasvorming. Door het duurzame materiaal blijft de zwenksproeier in perfecte staat, ondanks het weer: of het nu vriest, of dat ze zon schijnt.

Eenvoudig in gebruik

Het handmatig aansluiten van de zwenksproeier en de slang doe je super eenvoudig in een paar stappen. De schuifregelaar gebruik je om het bereik (van 8 tot 18 meter) en het type water in te stellen. Hiermee bepaal je of je maar aan één kant water geeft (links of rechts) of aan beide kanten tegelijk. De breedte van het sproeibereik blijft altijd maximaal: 16 meter.

Blinkend schoon

Doordat de sproeier een wateraansluiting heeft met een roestvrijstalen filter, wordt voorkomen dat vuildeeltjes binnendringen. De filter kan worden verwijderd, zodat je deze eenvoudig schoonmaakt onder de kraan. Met de naald in de schroefdop van de sprinkler verwijder je heel eenvoudig eventuele kalkafzettingen in de sproeikop. Een prikje en je bent klaar!

€ 32,95

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gardena zwenksproeier aqua L
Uw waardering