Gardena zwenksproeier Aquazoom L

€ 46,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
4078500048118

Gardena AquaZoom L zwenksproeier

Ben je op zoek naar een sproeier voor grotere tuinen? Dan zit je met de Aquazoom L zwenksproeier goed. Deze sproeier is ontworpen voor oppervlakken van 28 tot 350 m2. Je gazon wordt met deze zwenksproeier gelijkmatig en zonder plasvorming besproeid.

Gemakkelijk in gebruik

Binnen een handomdraai heb je de zwenksproeier en slang aangesloten. Gebruik de schuifregelaar om het bereik (van 7 tot 21 meter) en het type water in te stellen. Het is mogelijk om slechts aan één kant water te geven (links of rechts) of aan beide kanten tegelijk. De sproeibreedte kan ook flexibel worden ingesteld tussen 4 en 17 meter. De afstelling van het waterdebiet biedt mogelijkheden voor fijnafstelling.

Perfect schoon

De sproeier blijft schoon doordat de wateraansluiting van de Aquazoom L een roestvrijstalen filter heeft die voorkomt dat vuildeeltjes de zwenksproeier binnendringen. Deze filter kan worden verwijderd, zodat je hem eenvoudig schoonmaakt onder de kraan. De sproeikoppen zijn daarnaast van zacht plastic gemaakt, waardoor eventuele kalkafzettingen eenvoudig worden verwijderd door ze met je vinger af te vegen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gardena zwenksproeier Aquazoom L
Uw waardering