Glaslijm

Bent u op zoek naar goede glaslijm? Wij zijn dé leverancier voor professionele producten als lijm en kunststofreiniger in Nederland en België. Onze glaslijm is helder, water- en vaatwasserbestendig. De lijm is doorzichtig en snel in gebruik. Glaslijm is de ideale oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld een glas, schaal of karaf heeft laten vallen. Maar ook grotere objecten zoals het glazen tafelblad of de vitrinekast kunt u gemakkelijk en snel repareren met de glaslijm van FT Products. Glaslijm is geschikt voor zowel glas als voor kristal. Daarnaast is glaslijm ook te gebruiken op metaal en rubber.

Voordelen van glaslijm

Met het dunne tuitje bovenop de fles is de lijm zeer precies aan te brengen. Er is maar heel weinig van nodig om te lijmen. De lijm heeft een levensduur van 1 jaar. Onze glaslijm is ook geschikt voor modelbouw, nepnagels, springkussens, bootzeilen, kunststof onderdelen en keramiek.

ft-lijm-schaduw-onder
Glaslijm

gebruiksaanwijzing

1.

Maak het te lijmen oppervlak schoon, droog en vetvrij.

2.

Breng een laagje lijm aan op de binnenkant van 1 van de delen die u wilt lijmen.

3.

Druk de delen (afhankelijk van het materiaal) minstens 1 minuut tegen elkaar.

4.

Laat de lijm (afhankelijk van het materiaal) drogen.

5.

Verwijder de overtollige lijm met een mesje.

Belangrijk bij het gebruik van glaslijm

U kunt stukken het best aan elkaar lijmen wanneer deze schoon, droog en vetvrij zijn. Gelijmde producten zijn bijna niet meer uit elkaar te halen. Wees dus zeker van uw zaak voordat u de lijm laat opdrogen. De glaslijm moet na gebruik goed worden afgesloten en op kamertemperatuur bewaard worden, het flesje mag niet in de koelkast worden bewaard.

Vragen over ons assortiment

Naast glaslijm, werkt onze lijm ook uitstekend als kunststoflijm, secondelijm en industriële lijm. Heeft u vragen over onze producten, wilt u industrielijm kopen, of bent u op zoek naar extra informatie? Ons team helpt u graag. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06 24305894. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftproducts.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.