Ijspegelverlichting 12 meter

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
4022622014452

IJspegelverlichting 12 meter

Versier uw huis met deze prachtige ijspegelverlichting. 

Dankzij de diverse lengtes aan ijspegel lampjes heeft dit lichtsnoer een speels effect. 

Met de 480 LED lampjes kunt u 12 meter versieren.

Dankzij het aanvoersnoer van 5 meter is dit lichtsnoer overal te bevestigen.

 

Kleur kabel:  wit

Stekker:  Inclusief IP44 (spatwaterdicht) buitenadapter

Afstand tussen de ijspegels:  10 cm

Verdeling ijspegels:  15cm lengte 2 LED's / 35cm 4 LED's / 55 cm 6 LED's

 

  • Koop 2 voor € 32,54 en bespaar 5%
  • Koop 4 voor € 30,83 en bespaar 10%
€ 34,25

LED Lichtsnoer ijspegelverlichting

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het altijd weer een feest om het huis te versieren. Hoge energierekening..... Welnee!!! Dit LED lichtsnoer verbruikt dankzij de led technologie amper stroom. Zo kunt u met deze dagen toch een prachtig versierd huis hebben zonder een torenhoge stroomrekening.

Versier het huis, balkon of de woonboot

Het lichtsnoer kunt u eenvoudig bevestigen aan de dakgoot, balkonrand of boeiboord. U kunt hiervoor tyreps gebruiken of kleine klemmen. Zo kunt u elke rand van uw huis, tuinhuis of woonboot versieren. Het snoer is geschikt voor buiten, maar wie weet heeft u ze liever binnen in huis langs de muur. Wees creatief en ga aan de slag met dit prachtige lichtsnoer.

Star max kwaliteit 

Dit lichtsnoer is gemaakt in Duitsland. Duitse degelijkheid dus. Het snoer is van hoge kwaliteit en heeft wel liefst 480 LED lampjes. De LED lampjes zijn niet te vervangen! Het witte snoer valt overdag niet op, maar versiert in het donker uw gevel als sterren in de nacht. De bijgeleverde adapter is geschikt voor een buitenstopcontact en is spatwaterdicht (IP44). U hoeft de adapter dus niet in te pakken in een plastic zak. Indien u een stopcontact buiten gaat plaatsen hou er dan rekening mee dat het stopcontact een IP44 keurmerk moet hebben. Dan bent u ervan verzekerd dat het stopcontact geschikt is voor buiten. Zo voorkomt u kortsluiting!

Diverse lengtes

Geen enkel huis is hetzelfde. Hiervoor heeft Star Max dan ook diverse lengtes aan ijspegelverlichting zodat u het hele huis naar wens kunt versieren. De verpakkingen zijn er in 6, 12 en 24 meter.

 

 

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ijspegelverlichting 12 meter
Uw waardering