C.A. 11 Sterke industriële lijm

Wij zijn dé leverancier voor professionele producten als secondelijm en kunststofreiniger in Nederland en België. Onze industriële lijm is helder, water- en vaatwasserbestendig. De lijm is blijvend doorzichtig en geeft geen witte waas zoals vele secondelijmen dat wel doen. Snel in gebruik. Het is de ideale oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld een glas, schaal of karaf heeft laten vallen. Maar ook grotere objecten zoals het glazen tafelblad of de vitrinekast kunt u gemakkelijk en snel repareren met de sterke industrielijm van FT Products. Is geschikt voor zowel glas als voor kristal. Daarnaast is de industriële lijm ook te gebruiken op metaal en rubber, PVC, karton, en diverse harde kunststoffen. 

Voordelen van de sterke industrielijm

Met het dunne tuitje bovenop de fles is de industriële lijm zeer precies aan te brengen. Er is maar heel weinig van nodig om te lijmen. De industrielijm heeft een levensduur van 1 jaar. Onze glaslijm is ook geschikt voor modelbouw, nepnagels, springkussens, bootzeilen, kunststof onderdelen en keramiek.

Lijmfles
Industriële lijm

gebruiksaanwijzing

1.

Maak het te lijmen oppervlak schoon, droog en vetvrij.

2.

Breng een laagje industriële lijm aan op de binnenkant van 1 van de delen die u wilt lijmen.

3.

Druk de delen (afhankelijk van het materiaal) minstens 1 minuut tegen elkaar.

4.

Laat de industrielijm (afhankelijk van het materiaal) drogen.

5.

Verwijder de overtollige industriële lijm met een mesje.

5 voordelen van de sterke industriële lijm bij FT Products

Bent u al geïnteresseerd in onze sterke industrielijm, of bent u nog niet helemaal overtuigd? Wij geven graag nog even aan wat de voordelen van deze lijm bij FT Products is!

  • Na ontvangst kunt u de industriële lijm direct gebruiken om het gewenste materiaal te plakken
  • De kleine hersluitbare verpakking zorgt ervoor dat u de industrielijm altijd veilig kunt opbergen en dat deze niet uitdroogt
  • De industriële lijm is super sterk en u kunt bijna al de gewenste onderdelen ermee plakken
  • Als u vandaag bestelt voor 20:00, proberen wij de lijm vandaag nog te verzenden
  • FT Products is gespecialiseerd in het creëren van goede kwaliteits lijmen en zo bent u er van verzekerd dat deze sterke industrielijm voldoet aan uw eisen

Belangrijk bij het gebruik van de sterke industrielijm

U kunt stukken het best aan elkaar lijmen wanneer deze schoon, droog en vetvrij zijn. Gelijmde producten zijn bijna niet meer uit elkaar te halen. Wees dus zeker van uw zaak voordat u de lijm laat opdrogen. De lijm moet na gebruik goed worden afgesloten en op kamertemperatuur bewaard worden, het flesje mag niet in de koelkast worden bewaard.

Vragen over ons assortiment

Naast onze C.A. 10 sterke secondelijm en onze C.A. 12 Professionele secondelijm met doseerdop, bieden we u ook diverse kunststofreinigers aan. Voor de grootverbruiker bieden we ook 500 grams flessen aan van onze professionele secondelijm. Heeft u vragen over onze producten, wilt u industrielijm kopen, of bent u op zoek naar extra informatie? Ons team helpt u graag. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06 24305894. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftproducts.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.