Kunststof gevelbekleding
Geïnspireerd op de oorspronkelijke architectuur van West- en Zuid-Europa

De wandpanelen van Solid zijn geïnspireerd op de gevels van historische gebouwen in heel Europa. Deze moderne wandpanelen zijn in diverse varianten beschikbaar. Het product is een combinatie van functionaliteit en schoonheid.

Voor een snelle, praktische en economische renovatie van uw gevel, afwerking van de onderzijde van uw caravan, uw tuinhuis of schuur. Solid panelen zijn bestand tegen stoten en vervormen niet onder invloed van wisselende weersomstandigheden.
De panelen zijn makkelijk schoon te houden, en bestaan uit milieuvriendelijk materiaal. Ze zijn licht van gewicht en eenvoudig te monteren zonder belasting van de constructie.
Solid panelen zorgen voor een goede ventilatie van de gevel, mits juist gemonteerd! F.T. Products helpt u graag bij het monteren.

Een woonhuis bekleed met het paneel Solid Brick in de kleur Dorset.
Solid Brick Dorset
De variant Solid Brick is een paneel dat bakstenen muren perfect imiteert. Vorm en kleur lijken op Middeleeuwse muren.

Een deel van een huis wat bekleed is met het paneel Solid Sandstone in de kleur Light Grey.
Solid Sandstone Light Grey
De variant Solid Sandstone is een paneel met weergave van een steenstructuur, doet denken aan muren van gebouwen zoals te zien in Zuid-Europa.

Solid Stone Calabria
De variant Solid Stone is een paneel met weergave van een steenstructuur, doet denken aan muren van gebouwen zoals te zien in Zuid-Europa.

 

Afhalen in magazijn of verzenden?

De producten zijn af te halen in ons magazijn te Sint Maartensdijk.

In verband met de afmetingen van deze producten kunnen de producten enkel per pallet worden verzonden. Verzendkosten zijn vanaf € 75,-. Voor grote bestellingen moet u het offerte formulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op voor de mogelijkheden.