Kunststoflijm

Een lijmsoort die perfect is voor het lijmen van huishoudelijke producten en materialen. In ieder huishouden hoort een tube kunststoflijm thuis. Kunststoflijm is in verschillende soorten verkrijgbaar bij FT Products.

Waar is kunststoflijm geschikt voor

De naam zegt het al, kunststoflijm is geschikt voor producten die gemaakt zijn van kunststof. Denk aan apparaten zoals een koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, computer, printer en toetsenbord. Dit zijn allemaal huishoudelijke producten die u mogelijk in huis heeft. Gaat er iets kapot in huis, of wilt u iets aan elkaar lijmen? Met kunststoflijm kunt u gemakkelijk zelf aan de slag. Bent u een echte (hobby) klusser? Deze lijm is ook zeer geschikt voor het lijmen van acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en hard PVC. Positieve eigenschappen van kunststoflijm zijn dat deze erg sterk, waterbestendig en transparant is. De lijm is bestendig tegen een temperatuur van 100 graden.

ft-lijm-schaduw-onder
Kunststoflijm

gebruiken in 3 stappen

1.

Breng de lijm geleidelijk aan op een kant van het te lijmen voorwerp. Het is niet nodig om beide kanten van het voorwerp te lijmen.

2.

Breng de delen van het te lijmen voorwerp direct op elkaar aan en druk deze overal stevig aan.

3.

Maak het tuitje van de lijmflacon na afloop droog met een tissue om te voorkomen dat de dop op de lijmflacon blijft plakken.

Het kan voorkomen dat er toch lijmresten of lijmsporen achterblijven doordat er te veel lijm gebruikt is. Haal de lijmresten dan direct weg met een droge doek. Na het uitharden is de lijm alleen mechanistisch te verwijderen. Bewaar de lijm op een droge koele plek om zolang mogelijk plezier te hebben van kunststoflijm

Waar moet u op letten bij het gebruiken van kunststoflijm?

Voordat u aan de slag gaat met kunststoflijm zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden. De te lijmen materialen moeten goed droog, schoon, stof en vetvrij zijn. U kunt de materialen vooraf met aceton schoonmaken. Kunststoflijm kan niet gebruikt worden bij temperaturen onder de 5 graden.

Vragen over ons assortiment

Naast kunststoflijm, werkt onze lijm ook uitstekend als glaslijm of industriële lijm. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar extra informatie? Ons team helpt u graag. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06 24305894. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftproducts.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.