C.A. 12 Cyanoacrylaatlijm

Dit is het kunststof lijmsoort die perfect is voor het lijmen van grote oppervlakken zoals bootzeilen, vrachtwagenzeilen, tentzeil en springkussens. Deze grote fles zorgt ervoor dat uw grote reparatie in 1 keer lukt! Professionele kunststoflijm op cyaanacrylaat basis slaat niet wit uit en geeft een flexibele verbinding die weer jaren mee gaat.

Waar is de professionele kunststoflijm geschikt voor?

Bent u een echte (hobby) klusser? Deze lijm is ook zeer geschikt voor het lijmen van acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en hard PVC. Positieve eigenschappen van kunststoflijm zijn dat deze erg sterk, waterbestendig en transparant is. De lijm is bestendig tegen een temperatuur van 100 graden.

Lijmt u veel? Ook dan kan het een stuk voordeliger zijn om deze verpakking aan te schaffen. Deze flessen verkopen we vaak aan bedrijven in zeilen, reclamezeilen en attractieverhuurbedrijven.

Ook voor grote maquettes en flinke modelbouwprojecten worden deze flessen gebruikt.

Lijmfles
Kunststoflijm

gebruiken in 3 stappen

1.

Breng de kunststoflijm geleidelijk aan op een kant van het te lijmen voorwerp. Het is niet nodig om beide kanten van het voorwerp te lijmen.

2.

Breng de delen van het te lijmen voorwerp direct op elkaar aan en druk deze overal stevig aan.

3.

Maak het tuitje van de lijmflacon na afloop droog met een tissue om te voorkomen dat de dop op de lijmflacon blijft plakken.

Het kan voorkomen dat er toch lijmresten of lijmsporen achterblijven doordat er te veel lijm gebruikt is. Haal de lijmresten dan direct weg met een droge doek. Na het uitharden is de lijm alleen mechanistisch te verwijderen. Bewaar de lijm op een droge koele plek om zolang mogelijk plezier te hebben van kunststoflijm

Waar moet u op letten bij het gebruiken van de professionele secondelijm?

Voordat u aan de slag gaat met de lijm zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden. De te lijmen materialen moeten goed droog, schoon, stof en vetvrij zijn. U kunt de materialen vooraf met aceton schoonmaken. De kunststoflijm kan niet gebruikt worden bij temperaturen onder de 5 graden.

Vragen over ons assortiment

Naast onze C.A. 10 sterke secondelijm en onze C.A. 12 Professionele secondelijm met doseerdop, bieden we u ook diverse kunststofreinigers aan. Voor de grootverbruiker bieden we ook 500 grams flessen aan van onze professionele secondelijm. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar extra informatie? Ons team helpt u graag. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06 24305894. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftproducts.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.