Kunststofreiniger

Bent u op zoek naar een reiniger voor al uw witte of gekleurde kunststoffen? Bij FT products verkopen we de beste kunststofreiniger. Kunststofreiniger reinigt zeer intensief en maakt alle typen kunststof weer brandschoon. U kunt deze reiniger voor zowel binnen als buiten gebruiken. Nadat u uw witte of gekleurde kunststof producten met deze reiniger heeft schoongemaakt zullen ze weer als nieuw glanzen. Kunststofreiniger werkt op een uiterst veilige en effectieve manier. Dit product is ideaal om bijvoorbeeld uw kunststof kozijnen mee te reinigen. Ook op de camping is dit product ideaal voor het reinigen van uw kunststof bekleding of aluminium caravan.

caravan
caravan

Caravan reinigen in 5 stappen

1.

Spuit de caravan af met de tuinslang of hogedruk reiniger.

2.

De fles goed schudden voor gebruik.

3.

De kunststofreiniger met een vochtige niet pluizende doek aanbrengen en met lichte druk inwrijven. Let op de witte kunststofreiniger in één richting inwrijven omdat het product een licht polijstende werking heeft! Cirkelende bewegingen kunnen krassen achterlaten die een lelijk effect hebben. Gebruik het product niet in de volle zon om inbranden en lelijke vlekken te voorkomen.

4.

Spuit de caravan af met de tuinslang of de hogedruk reiniger om het vuil en de restanten van de reiniger te verwijderen. Het kunststof zal weer glanzen en bevat nu een beschermlaag tegen de weersinvloeden.

5.

Bij ernstige vervuiling kunt u de stappen herhalen.

Kunststofreiniger

Reinigen in 5 stappen

1.

Verwijder stof en vuil van uw kunststof kozijnen met een natte doek of de tuinslang.

2.

De fles goed schudden voor gebruik

3.

De kozijnreiniger met een vochtige niet pluizende doek aanbrengen en met lichte druk inwrijven. LET OP, de witte kozijnreiniger in één richting inwrijven omdat het product een licht polijstende werking heeft! Cirkelende bewegingen kunnen krassen achterlaten die een lelijk effect hebben. Gebruik het product niet in de volle zon om inbranden en lelijke vlekken te voorkomen.

4.

Neem de kozijnen af met een schone vochtige doek.

5.

Neem de kozijnen af met een droge doek.

Voordelen van kunstof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en gaan tot wel 50 jaar mee. Daardoor zijn ze betaalbaar in verhouding tot houten kozijnen. Houten kozijnen moeten vaak opnieuw geschilderd worden, kunststof kozijnen niet. Kunststof is milieuvriendelijk omdat het erg lang meegaat en gerecycled kan worden. Kunststof is extra warmte- en geluidsisolerend. De kozijnen kunnen hierdoor tegen elk weertype. Bovendien zijn kunststof kozijnen moeilijk om te ontgrendelen voor dieven, moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.

Vragen over ons assortiment

Heeft u vragen over een van onze producten of bent u op zoek naar extra informatie? Ons team helpt u graag. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06 24305894. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftproducts.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen van kunststofreiniger

Onze kunststofreiniger is een gebruiksklaar en biologisch afbreekbaar product. U kunt kunststofreiniger gebruiken voor kunststof kozijnen, deuren, plexiglas, keukenkastjes, afneembaar behang, verfwerk, kunststof gevelbekleding en andere kunststof oppervlaktes. De formule van het product verwijdert hardnekkige verontreinigingen tot diep in het kunststof. Daarnaast reinigt het product op een uiterst veilige en efficiënte manier kunststoffen zowel binnen als buiten. Tevens laat dit product een beschermlaag achter die ervoor zorgt dat uw oppervlakken langer schoon blijven.

  • Kunststofreinigers verwijderen verontreinigingen tot diep in de materialen.
  • Kunststofreiniger verlengt de levensduur van kunststoffen.
  • Kunststofreiniger beschermt tegen vervuiling.
  • De kunststofreiniger is stofwerend, waterbestendig en kleurverdiepend.
  • De kunststofreiniger reinigt streeploos en grondig.

Kunststofreiniger box

Bij F.T. Products verkopen wij ook een kunstofreiniger box. Deze box bevat de volgende onderdelen:

  • 200 ml Speciale intensieve reiniger die een waterafstotende laag achterlaat op al uw witte kunststof oppervlakken.
  • 5 Rubber beschermingsdoekjes om het rubber in de zomer en winter tegen alle weersomstandigheden te beschermen.
  • 30 ml Olie voor onderhoud en functiebehoud van hang- en sluitwerk.
  • 1 Pluisvrije doek voor het aanbrengen van de reiniger is inbegrepen.

Deze box is ideaal wanneer u uw kunststof kozijnen en deuren gaat reinigen, u heeft alle benodigdheden in een keer in huis.