Luxan ongediertepoeder tegen kruipende insecten/spinnen 250gr.

€ 11,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8711957359517

Luxan Ongediertepoeder tegen kruipende insecten 250 gr.

  • Snelle werking
  • Ook tegen spinnen, kakkerlakken, mieren en vlooien
  • Toepassing binnen- en buitenshuis

Luxan ongediertepoeder is een zeer effectief poeder dat binnenshuis kan worden gebruikt om diverse kruipende insecten zoals kakkerlakken, mieren en vlooien te bestrijden. Daarnaast kan het ook worden ingezet tegen spinnen. Buitenshuis kan het middel worden gebruikt tegen mierennesten. Om de effectiviteit van de behandeling te optimaliseren, niet toepassen in geval van regen of wind. Om nesten te bereiken gelegen onder terassen, het product zorgvuldig in scheuren en spleten of tussen de tegelvoegen strooien. Vermijd wegvloeien van het product.

Toepassing, dosering en gebruikswijze:

Naden- en kierenbehandeling:  dosering 20 gram/m2. Breng in dunne lagen aan in naden en kieren (onder meubels, in hoeken en andere schuilplaatsen). De behandeling kan worden uitgevoerd tot 2 keer per jaar met een minimuminterval van 6 weken tussen de toepassingen. 

Mierennestbehandeling: Dosering 2 gram per mierennest. Maximaal 1 behandeling per mierennest, maximaal 5 mierenesten behandelen rond een huis. Breng in dunne lagen aan rond, op en in de mierenestingangen.

Afgiftehoeveelheden van de strooikoker:

grote opening:  1 gram per 2 seconden

1 medium opening:  1 gram per 6 seconden

7 kleine openingen:  0,5 gram voor elke schudbeweging

Controleer de behandelde oppervlakken eens per week. Als de ongediertebesmetting aanhoudt ondanks het volgen van de instructies op het etiket, neem dan contact op met een professionele ongediertebestrijder!

Risico beperkende maatregelen:

Was de handen na de behandeling, verwerking en voor de maaltijd. Meng niet met andere chemicaliën of producten. Vermijd contact met de behandelde oppervlakken. Niet toepassen in de aanwezigheid van mensen (vooral kinderen), huisdieren of dieren. Niet toepassen in de aanwezigheid van voedsel of voer. Bedek voor de behandeling watertanks, voer, troggen en andere oppervlakken of apparatuur die in aanraking kunnen komen met diervoeders/levensmiddelen!

Om in het water levende organismen en micro-organismen in de RWZI te beschermen mogen overschotten van dit middel en de lozingen ervan niet in het riool of oppervlaktewater terechtkomen. Het product moet zo worden toegepast dat kinderen en dieren niet in aanraking kunnen komen met het product.

Waarschuwingen:

Gevarenaanduidingen: 

  • Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Veiligheidsaanbevelingen:

  • Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden
  • Buiten het bereik van kinderen houden
  • Lees aandachtig en volg instructies op
  • Voorkom lozingen in het milieu
  • Gelekte/gemorste stof opruimen
  • Inhoud/verpakking afvoeren naar een inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

 

Toelatingsnummer:  NL-0019284-0000

Werkzame stof:  deltamethrin (CAS-nr. 52918-63-5)

Gehalte:  0,051%

Aard van het preparaat:  Stuifpoeder

Toelatingshouder:  Sharda Cropchem Espana S.L., Edifico Atalayas Business Center Carril Condomina nr. 3 Planta 12  30006 Murcia Spanje

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luxan ongediertepoeder tegen kruipende insecten/spinnen 250gr.
Uw waardering