Zonwering

montage

Gratis inmeten en vakkundige montage. F.T. Products uw partner in zonwering.

De kwaliteit van leven in huis wordt bepaald door het licht. Licht heeft impact op de kwaliteit en voldoening in het leven.

Voor een aangenaam leefklimaat voor ieder individu is het belangrijk dat de hoeveelheid licht die in huis binnen komt bepaald kan worden.

Hiervoor is de buitenzonwering een uitkomst. 

 

Rolluiken

Rolluiken zorgen bijvoorbeeld voor meer privacy in huis, en zorgen dat het aangenaam koel en schaduwrijk blijft op hete zomerdagen. Ook vermindert het geluidsoverlast.

Rolluiken hebben een inbraakwerende functie. Indringers breken vaak minder snel in bij het zien van rolluiken, ze dienen als extra barrière. 

Klik hier om naar de rolluiken te gaan

 

Screens - Ritsscreens

Screens en ritsscreens worden veel geplaatst als inkijk- en warmtewering. Vanuit het huis behoudt u het zicht naar buiten, terwijl voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Er is lichtinval naar binnen, wat bij een gesloten rolluik niet het geval is. Ideaal voor inkijkbescherming bij beeldschermwerkplekken. 

Het doek is beschikbaar in een lichtdoorlatendheid van 3% of 1%.

Er is een basis screen, dit screen is niet windvast en is beschikbaar in band- of motorbediening.

Dan een ritsscreen, dit is een windvast screen en is het meest verkochte screen voorzien van motorbediening.

Klik hier om naar de screens te gaan

 

Terrasscherm - Zonnescherm

Wilt u buiten in de tuin genieten van de schaduw? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Nu kunt u zelf spelen met de zon, terwijl u geniet van de warmte in de schaduw. We bieden zowel knikarmschermen als uitvalschermen. Door het grote assortiment aan doeken is er voor ieder wat wils! 

Klik hier om naar het terrasscherm te gaan

 

Markiezen

Ga voor een nostalgische en klassieke look met onze mooie markiezen. Dit type buitenzonwering geeft veel schaduw comfort in huis. Dankzij zijn zonwerende zijkanten heeft de zon geen schijn van kans. Dankzij een ruim assortiment aan kleuren in doek, pezen en touwen zit er voor u altijd iets tussen.

Klik hier om naar de markiezen te gaan

 

 

screens ophangen boven het water 

F.T. Products komt uw zonwering vakkundig monteren zelfs op moeilijke plaatsen.

Alle zonwering die vanaf de 1e etage geplaatst moet worden wordt via een steiger gemonteerd. Niet alleen voor onze veiligheid, maar ook voor uw afwerking komt dit ten goede! 

Met de steiger kunnen we uw rolluik waterpas en strak ophangen. Niet alleen aan de gevel maar ook op uw dakkapel. Ook op lastig bereikbare plaatsen kunnen we altijd komen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Een grote ergernis in de rolluikenwereld bij de klanten zijn de kitnaden. Maar bij ons wordt ook het afkitten netjes afgeleverd. Geen lelijke dikke kitranden, maar keurig en strak afgewerkt. Door middel van een speciale spray werken we de kit mooi glad af. Zoals u op de foto ziet, wij staan voor kwaliteit!

kitnaad rolluik

Reparatie van rolluiken 

Heeft u problemen met uw rolluik en is de garantie verlopen? Geen probleem! Wij helpen u graag verder. Van het vervangen van de motor tot de reparatie van de bandbediening. Maar ook voor andere slijtage problemen of losse onderdelen helpen we u graag verder. Neem contact op via info@ftproducts.nl 

Algemene voorwaarden klusbedrijf

 

De algemene voorwaarden voor het klusbedrijf vind u hier