Vogelvoer set vogelbescherming NL

€ 29,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8720648367113

Vogelvoer set luxe inclusief voedersilo + 5KG vogelvoer

Deze leuke set bevat:

1 stuks Vogelvoedersilo 35cm hoog

2 zakken vetvoer inhoud 1kg

3 zakken strooivoer inhoud 1 kg

 

De herfst is begonnen en met de winter op komst kunnen de vogels wel wat extra's gebruiken.

Met deze vogelvoerset bent u gelijk klaar. Even de vogelvoedersilo vullen met de bijgeleverde inhoud en de vogels komen in uw tuin heerlijk en gezond eten. Urenlang kijkplezier en er kunnen 4 vogels tegelijk aan tafel.

Een must have voor elke vogel liefhebber.

Heeft u hem al gekocht??

Luxe vogelvoederset 

Help de vogels het hele jaar door met deze speciaal samengestelde voerset voor de tuinvogels. Met de bijgelverde silo is het strooivoer makkelijk aan te bieden en hebben de vogels in uw tuin in elk seizoen hun benodigde energie.

Met de aankoop van dit product steunt u de Nederlandse Vogelbescherming. Deze organisatie zorgt voor het welzijn van de vogels in Nederland. En ook u kunt ze daarbij helpen. 

De vogelvoedersilo

Deze luxe vogelvoedersilo biedt plaats voor 4 vogels tegelijk. De silo is eenvoudig te vullen door de deksel bovenop naar boven te schuiven en het strooivoer erin te gieten. De speciale openingen zorgen dat de vogels het voer kunnen opeten maar het niet uit de silo valt. Urenlang kijkplezier naar de koolmezen, pimpelmezen, mussen en andere kleine vogels die lekker komen eten. 

Het strooivoer

Het bijgeleverde strooivoer zorgt voor gezonde en benodigde energie voor de tuinvogels. Het vetvoer en het strooivoer kan beide in de voedersilo worden gegooid. Maar dit strooivoer is ook geschikt voor voedertafels of om op de grond te strooien. Het voer blijft in de voedersilo langer goed, en kan niet nat worden van de regen. Zo hebben de vogels langer plezier van hun voedsel.

vogelvoedersilo 35cm

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vogelvoer set vogelbescherming NL
Uw waardering