Wolf Garten Multi-Star Tuingereedschapset

€ 23,45
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU:
4008423917109

Wolf Garten Multi-Star Tuingereedschapsset

Wolf Multi-Star combisysteem 71AIF003650 P262 Tuingereedschapsset.

Deze set is speciaal ontworpen voor alle kleinere werkzaamheden op balkon, terras of ook voor het onderhoud van het graf van uw geliefden.

Met het schepje, kleine schoffel, kleine bladhark, dubbele hak en kleine apparaatsteel kunnen plantenkubels en kleine perken moeiteloos worden losgemaakt, van het onkruid worden bevrijd en gereinigd.

Met de plantenschep is het in- en omplanten kinderspel.

Natuurlijk blijft het potentiële toepassingsgebied niet beperkt tot de krappe ruimte: Het veelzijdige en uiterst functionele multi-star ® systeem maakt met slechts één klik een wissel mogelijk, zodat de opzetstukken van deze set altijd ook met grotere stelen kunnen worden gebruikt.

Een Click - oneindig veel mogelijkheden multi-star ® - het principe is net zo eenvoudig als geniaal: Met een basisuitrusting van stelen in verschillende werklengtes kunt u 70 apparaatkoppen met een „Click” verbinden. multi-star ® Een juiste werkhouding is ook in de tuin erg belangrijk, dat merkt u wel aan uw rug. Daarmee herinnert hij ons eraan hoe belangrijk een goede houding is. Ondersteun uw rug met de verschillende steellengtes van het multi-star-systeem om ook als de tuinman rechtop en comfortabel te blijven werken.

De bodembewerkingsapparaten zijn volgens een speciale precisiewerkhoek uitgelijnd, zodat u krachtig en met een gelijkmatige werkdiepte in de tuin kunt werken.

Tuinschepje LU-Z - multi-star · Kleine schoffel LA-M - multi-star · Kleine bladhark LD-M - multi-star · Dubbelhak LN-M - multi-star · Kleine apparaatsteel ZM 015.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wolf Garten Multi-Star Tuingereedschapset
Uw waardering