ZEP New Plus Auto en Truck Wash & Wax 5L.

€ 33,85
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
05200003

ZEP New Plus Auto en Truck wash & wax

De auto of vrachtwagen wassen was nog nooit zo eenvoudig. Met het New Plus wash en wax wasmiddel reinigt u het voertuig en beschermt de lak in 1 beweging. Dit wasmiddel dat is gebaseerd op acryl zorgt voor een moleculaire beschermende deklaag. Met deze deklaag krijgt het voertuig een diepe glans en stoot het stof en vuil af zonder een aparte waslaag aan te brengen. 

Is ook geschikt voor chroom, glas, lak en rubber. Is te gebruiken met hard en zacht water en is zeer economisch in gebruik. 

Zonder afzemen een vlekkenloos resultaat. Brengt een beschermlaag aan voor agressieve invloeden in weer en wind. Bespaar nu dus veel tijd met deze 2-in-1 wash en wax en ga er snel mee aan de slag!

Inhoud:  5 Liter

Mengverhouding:  15cc per liter water.

ZEP New Plus Auto en Truck wash & wax

Reinigt onder andere auto's, bussen, vrachtwagens, landbouwmachines, sportvliegtuigen en andere voertuigen. Ook zeer geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken en gebouwen, bedrijfshallen van bijvoorbeeld platen en panelen etc. 

Reinigen van voertuigen, gebouwen en bedrijfshallen

Dankzij het op acryl gebaseerde wasmiddel die een moleculaire beschermende deklaag achterlaat wordt het wassen van grote oppervlakken zeer eenvoudig. Of u nu de auto of de vrachtwagen in rap tempo blinkend schoon wilt hebben, of dat uw bedrijfshal aan een reinigingsbeurt toe is? Deze 2-in1 wash en wax is de uitkomst. De New Plus kan met iedere wasbehandelingsapparatuur worden aangebracht, maar ook in uw emmertje voor het met de hand reinigen van de auto. 

Tijdbesparend en eenvoudig

Bespaar veel tijd door deze wash en wax behandeling in 1. Terwijl u het voertuig of het gebouw wast wordt de reiniger met moleculaire deeltjes aan het werk gezet om een beschermende deklaag achter te laten. Zo maakt u schoon en hoeft u dit minder vaak te doen dankzij de wax. Geeft de laklaag dagenlang een diep glanzend resultaat. Zelfs zonder de oppervlakken te zemen ontstaat een streeploos resultaat. Niet in de volle zon laten drogen!!

Eigenschappen:

  • met acryl versterkt synthetisch wasmiddel voor voertuigen
  • kleur:   geel
  • Geur:   Vanille
  • pH:   circa 7,5
  • Dichtheid bij 20°C:   ± 1,03 g/cm³  

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ZEP New Plus Auto en Truck Wash & Wax 5L.
Uw waardering