ZEP Reinigers voor buitenshuis en in de tuinMet deze krachtige reinigers wordt het schoonmaken in de tuin en rond het huis weer leuk. De schoonmaakklus is namelijk zo gedaan als u een deel van het werk laat doen door deze geconcentreerde reinigers. 

 

Speciaal voor de gevel te reinigen is er de Zep gevelreiniger, en als u de gevel weer helemaal schoon en netjes heeft kunt u er gelijk voor kiezen om de stenen te behandelen met het gevelimpregneermiddel. Zo blijft uw gevel langer schoon en krijgt nieuw vuil minder snel de kans om te hechten. De ideale combinatie dus!

 

Het terras, de oprit en uw sierbestrating kunnen wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Met de 2 stappen reiniger en beschermer zorgt u ervoor dat deze klus minder vaak gedaan hoeft te worden. Even de schouders eronder met de Terras & oprit reiniger zodat alles er weer schoon en fris uit ziet. Daarna met stap 2 de gereinigde oppervlakken van het terras & de oprit beschermen

 

Het kunstgras is vies door regelmatig gebruik van de huisdieren en de kinderen? Geen probeem! Met de kunstgrasreiniger van Zep worden onaangename geuren vernietigd en wordt de bron van de slechte geuren aangepakt. Dankzij zijn 3-in-1 formule wordt het kunstgras verfrist, gereinigd en ontgeurt voor een weidefris kunstgras. Ook is dit middel eenvoudig aan te brengen met een drukspuit of een gieter. U bent dus snel klaar!

 

Zonnepanelen op uw dak of schuur. Denk er aan dat deze panelen minimaal 2 keer per jaar moeten worden gereinigd voor een optimaal rendement van de panelen. De zonnepanelen mogen niet met ieder schoonmaakmiddel worden gereinigd! Maar met deze zonnepanelenreiniger van Zep weet u zeker dat u goed zit. Deze reiniger verwijdert aanslag van vervuilde lucht en vogel uitwerpselen. De krachtige reiniger met de aanwezigheid van alcohol zorgt voor een snelle droging en streeploos resultaat. Zo zijn de zonnepanelen in een handomdraai weer spik en span voor het opnemen van alle zonnestralen. 

 

De barbecue mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Vaak is het een enorme klus om dat ding weer helemaal schoon te krijgen. Maar met de schuimspray van Zep wordt dat al een heel stuk makkelijker. De bbq reiniger verwijdert vet, vuil, aanslag en aangekoekte etensresten met minimale inspanning. De krachtige formule verwijdert zelfs de moeilijkste vetvlekken voor een sprankelende bbq.