Bouwmaterialen

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

Getoond 1-12 van de 202 resultaten

2 3 4 5
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

Getoond 1-12 van de 202 resultaten

2 3 4 5

Bouwmaterialen voor de doe-het-zelver. Groot assortiment aan pvc, tyleen en douglashout. Ook beton en betonpoeren.

 

Klussen in huis?

In huis zijn er genoeg klussen die u zelf kunt uitvoeren. Het kan gaan om de kleine dingen zoals een plankje ophangen, maar ook om een renovatie van bijvoorbeeld de keuken of badkamer. 

F.T. products heeft een groot assortiment aan pvc buizen en pvc hulpstukken. De meest voorkomende maten die in huis te vinden zijn staan op de webshop. Of het nu gaat om een 45 graden bocht in de diameter 50mm, of een terugslagklep die ervoor zorgt dat het rioolwater alleen maar het huis uit kan en niet meer terug kan stromen bij zware regenval. We hebben het allemaal!

De pvc buizen hebben we op voorraad liggen in het magazijn. Vanwege de lengte kunnen we deze buizen niet verzenden! Maar op zaterdag is het magazijn geopend en bent u tussen 9.00 en 16.00 uur van harte welkom om de buizen op te halen. 

Alle koppelingen van 30mm tot 160 mm kunnen worden verzonden. Bij een grote hoeveelheid koppelingen zal uw bestelling worden opgedeeld over meerdere dozen in verband met het volume van sommige pvc koppelingen.

Rioolwater tegen houden met een terugslagklep

De Redi terugslagklep zorgt ervoor dat bij zware regenval het rioolwater niet via de rioolbuizen uw huis in kan stromen zodra het waterpijl van het riool stijgt. Deze klep blokkeert het water dat vanaf het riool terug wil stromen naar het huis toe. Tevens is deze terugslagklep een ontstoppingsstuk voor uw riool. Ideaal als uw wc verstopt raakt.

De Redi terugslagklep/ ontstoppingsstuk is er in 3 diverse maten. De diameters 110mm, 125mm en de grote variant 160mm. De terugslagklep is eenvoudig te monteren tussen het bestaande rioolstelsel. Zorg dat u hem op een plek plaatst waar u er later nog bij kan!