Verzenden en levertijd

F.T. Products heeft een groot assortiment aan producten. We proberen uw pakket zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Afhankelijk van het product dat u besteld worden er verzendkosten gerekend. Let op sommige producten kunnen niet worden verzonden of wordt er bij het product vermeld om contact op te nemen indien u het product thuis bezorgd wilt hebben.

Momenteel worden onze pakketten bezorgd via DPD. We proberen elke dag om de verzending voor u zo goedkoop mogelijk te houden. De volgende prijzen zijn momenteel van toepassing.

 

De kosten voor de pakketten in Nederland:

Paketten tot 20 kg € 5,95

Paketten tot 30 kg € 7,75

Boven de 30kg worden uw pakketten opgesplitst in meerdere colli's. 

Voor 9:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Levertijd 2 a 3 werkdagen afhankelijk van uw producten. Zie onderstaand de uitleg!

 

De kosten voor de pakketten naar België:

Pakketten tot 20 kg € 6,45

Pakketten tot 30 kg € 8,25

Boven de 30 kg worden uw pakketten opgesplitst in meerdere colli's.

Voor 9.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Levertijd 3 a 4 werkdagen afhankelijk van uw producten. Zie onderstaand de uitleg!

 

Pallet verzending in Nederland

Vanaf 25 maart 2023 is het nu ook mogelijk om grotere gewichten te verzenden. Boven de 150 kilo zal uw bestelling op een pallet geleverd worden. De bestelling wordt dan verzameld en aangemeld bij onze vervoerder. Omdat de vervoerder met een planning werkt kan het zijn dat de bezorging iets langer duurt dan de normale pakketverzending. U ontvangt van ons een e-mail zodra de pallet gereed staat voor de vervoerder om op te halen. De pallet wordt dan ingepland en binnen enkele dagen bezorgd. Let op dat de vervoerder de pallet voor de deur levert en alleen kan lossen op een harde ondergrond in verband met een elektrische pompwagen. Het is belangrijk dat de vervoerder mag lossen op het moment dat hij voor uw deur staat. Indien de chauffeur lang moet wachten of hij niet mag lossen worden er extra kosten in rekening gebracht, dit willen we graag voorkomen! Het is daarom van belang dat we het juiste telefoonnummer hebben zodat de chauffeur contact kan opnemen. Het tarief van de zending wordt berekend aan de hand van het gewicht van de totale pallet en is zichtbaar in uw winkelwagen. Mocht u vragen hebben over deze manier van verzenden dan kunt u altijd even contact opnemen!