lijm

Kunststofreiniger

Heeft u ook genoeg van ontsierende zwarte strepen, groene alg en andere vuiligheid op uw kunststof kozijnen, rolluiken of tuinmeubelen? Met de kunststofreinigers van F.T. Products maakt u voorgoed korte metten met al deze ergernissen! In ons assortiment vindt u reinigers voor zowel gekleurd als wit kunststof die niet alleen makkelijk vlekken verwijderen, maar ook een vuilafstotende beschermlaag achterlaten. Uw kunststof oppervlakken zullen stralen als nooit tevoren!

 

Schoonmaken van wit kunststof

“Hoe krijg ik mijn kunststof kozijnen weer mooi wit?” is een vraag die wij meer dan eens voorbij zien komen. Niet raar als je bedenkt dat het onderhoud aan wit kunststof een lastige klus kan zijn. Zwarte strepen, groene algen en andere aantastingen van het oppervlakte zijn erg zichtbaar en ontsierend en schrobben is vaak een tijdrovend en frustrerend karwei. Speciaal voor witte en crèmekleurige kunststof oppervlakken zoals kozijnen en deuren hebben wij daarom een speciale kunststofreiniger ontwikkeld. 

Deze reiniger bevat hele fijne polijstdeeltjes die het oppervlakte heel licht polijsten waardoor het ingetrokken vuil loskomt en eenvoudig te verwijderen is. Nadat u eerst zand en los vuil met water en een spons verwijderd heeft, brengt u het product aan op een schone, licht vochtige doek. Let op dat u bij het schoonmaken geen ronddraaiende bewegingen maakt, door de polijstdeeltjes kan dit namelijk schade aan het kunststof oppervlak veroorzaken. Is al het vuil verwijderd? Spoel dan alles goed na met schoon water. Voor een extra mooi, glanzend oppervlak raden wij u aan de kunststofreiniger kleur (nogmaals) aan te brengen en af te spoelen.

Heeft u graag een complete set met onderhoudsmaterialen om uw witte kozijnen, deuren en rolluiken het hele jaar door zo mooi mogelijk te houden? Kijk dan eens bij onze Premium Box

Belangrijk: de Kunststofreiniger Wit is enkel geschikt voor witte en crèmekleurige kunststof oppervlaktes! Voor het reinigen van gekleurd kunststof dient u de Kunststofreiniger Kleur te gebruiken. 

 

Kunstofreiniger voor gekleurd kunststof

De F.T. Products Kunstofreiniger Kleur is een reiniger speciaal voor het schoonmaken van gekleurd kunststof. Het product zorgt voor een grondige reiniging van gekleurde kunststof oppervlakken en laat een mooie glans achter. Net als bij het gebruik van de Kunststofreiniger Wit, is het belangrijk om het oppervlak eerst vrij te maken van los vuil en zand. Daarna kunt u de reiniger aanbrengen op een licht vochtige doek of spons en het oppervlak schoonmaken. Ook hier is goed afspoelen met schoon water het advies!

 

Langdurig schoon resultaat

Het mooie van onze kunststofreinigers is dat ze na het schoonmaken een vuilafstotende beschermlaag achterlaten die uw kunststof oppervlak beschermt. Hierdoor zijn wekelijkse schoonmaaksessies voorgoed verleden tijd en kunt u extra lang van schone, glanzende kunststof oppervlakken genieten! 

 

Bestel uw kunststofreiniger online bij F.T. Products

Kunt u niet wachten om uw kozijnen, rolluiken of deuren eens goed onder handen te nemen? Bestel dan nu een F.T. Products kunststofreiniger in onze webshop. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Onze reinigers worden gratis thuisbezorgd via Post NL Brievenbus of DPD en wij bieden staffelkorting aan als u meerdere artikelen afneemt. De levertijd bedraagt gemiddeld 1 à 2 werkdagen. 

 

Vragen?

Heeft u vragen over een bepaald product, uw bestelling of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op via 06 24 30 58 94 of door te mailen naar info@ftproducts.nl.