Retourtermijn

F.T. Products biedt je een herroepingstermijn van 14 dagen (retour melden van uw artikel binnen 14 dagen via de e-mail). Dit termijn gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt.

U bent niet tevreden met het artikel of u heeft het verkeerde artikel besteld, wat nu?

U stuurt een email met uw gegevens en bestelnummer en de reden van retour naar info@ftproducts.nl.

Zodra de e-mail is ontvangen wordt je retour in behandeling genomen. We nemen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 5 werkdagen contact met u op.

Het pakket mag retour worden gestuurd naar F.T. Products, Nijverheidsweg 19 b, 4695RC Sint Maartensdijk.

De volgende regels bij het retoursturen van de producten zijn van toepassing:

 

Wat mag wel of niet retour worden gemeld?

  • Lijmen en reinigers:

De lijmen en reinigers kunnen alleen retour gestuurd worden als de zegels van de artikelen niet verbroken zijn. Indien de verpakking onbeschadigd en de seal intact is wordt binnen een redelijk termijn uw geld ter beschikking gesteld op de wijze zoals u betaald heeft. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. 

  • PVC en toebehoren

PVC en toebehoren kunt u binnen de beschikbare termijn omruilen of terugbrengen mits ongebruikt! Beschadigde of kapotte materialen worden niet retour genomen. Het bedrag zal worden verrekend met de nieuwe materialen of beschikbaar gesteld op de wijze zoals u betaald heeft.

  • Gevelbekleding

Het artikel mag uit de verpakking worden gehaald om te bekijken en de kleur te zien. Beschadigde artikelen worden niet retour genomen.

Speciaal voor u bestelde artikelen worden niet retour genomen!

Volledige dozen met artikelen worden alleen retour genomen indien de verpakking nog heel is. Maak daarom de dozen voorzichtig open.

  • Douglas hout

Douglas hout dat onbeschadigd en niet verzaagd is kan retour worden gemeld. Speciaal voor u bestelde orders worden niet retour genomen. Bij grote orders waarbij enkele balken of palen over zijn kan in overleg worden geretourneerd. Neem contact op voor meer informatie.

 

Kleine artikelen retourneren

Voor het retour sturen van kleine artikelen kan je de verzendenvelop of de doos hergebruiken.

Zorg dat de producten goed zijn ingepakt en met de bijgeleverde beschermingsmaterialen retour komen. De doos moet goed dichtgeplakt zijn om transportschade of verlies van artikelen te voorkomen.

De materialen moeten in de juiste staat retour worden ontvangen om uw geld terug te krijgen. De kosten voor het retour sturen van uw product worden niet vergoed.

Na controle van uw product wordt het geld voor het artikel terug gestort, de verzendkosten van uw bestelling worden niet vergoed!

Grote of zware artikelen retourneren

Voor het retourneren van grote of zware artikelen kunt u het beste via de e-mail contact opnemen. Hiervoor moeten we een ophaal afspraak maken.

In verband met ons klusbedrijf zal u moeten worden ingepland, waardoor het enkele dagen kan duren voor uw retour zal worden opgehaald.

Er zijn kosten verbonden aan het retour sturen van deze artikelen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Mocht u hier van te voren informatie over willen kunt u altijd even contact opnemen. De hoogte van het bedrag heeft vooral te maken met de afstand die we moeten afleggen om de producten bij u op te halen.

Uw bestelling annuleren? Een fout gemaakt en een verkeerd product besteld, of u heeft u bedacht? Dat kan gebeuren! U kunt telefonisch zo spoedig mogelijk aangeven dat u uw bestelling wilt annuleren, we zorgen er dan voor dat uw geld binnen enkele dagen weer terug op uw rekening wordt gestort. Helaas zijn we wel genoodzaakt om de gemaakte transactiekosten van uw betaling en de kosten van de terugstorting in rekening te brengen. De betalingskosten zijn afhankelijk van de door u gekozen manier van betalen, en de terugstortingskosten zijn standaard € 0,25.

Kom je er niet aan uit?

Geen probleem! Neem even contact op via de e-mail. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.