Caravan onderdelen

Stacaravan / chalet onderdelen


stacaravan en chalet regenpijp en dakgoot onderdelenstacaravan en chalet regenpijp en dakgoot onderdelen

sanitair onderdelen voor stacaravan en chaletsanitair onderdelen voor stacaravan en chalet

stacaravan raam en deur beslagstacaravan raam en deur beslag

stacaravan dakluikstacaravan dakluik

stacaravan - chalet leidingwerkstacaravan - chalet leidingwerk

Losse onderdelen voor stacaravans en chalets


Op deze pagina vind u vele onderdelen voor uw stacaravan of chalet. Of u nu een oude of een nieuwe heeft, geen probleem de meeste onderdelen zijn allemaal los verkrijgbaar. Alle onderdelen zijn verdeeld over categoriën. Dit om het zoeken te vereenvoudigen. 

Speciaal voor uw stacaravan of chalet hebben we een ruim assortiment aan regenpijpen en koppelingen. Voor het vervangen van de vierkante regenpijp, of het verlengen ervan om bijvoorbeeld de aansluiting te maken met de regenwaterafvoer. Alle benodigde koppelingen op 1 pagina. Wel zo snel en makkelijk. Bovendien heeft u ze binnen enkele dagen op het door u aangegeven adres dankzij Postnl of DPD. Heeft u vragen over het aansluiten van uw vierkante regenpijp of de benodigde koppelingen? Geen probleem, u mag altijd even contact opnemen en we helpen u graag verder!

De dakgoot van uw stacaravan of chalet vervangen of aanpassen. Ook hier zijn weer diverse losse onderdelen voor te bestellen. Van eindkap tot koppelstuk, of het aanbrengen van een extra regenpijp in de dakgoot. Al deze onderdelen zijn terug te vinden op deze pagina. Ze zijn net als de regenpijpen verkrijgbaar in wit, zwart of antraciet. 

In verband met de lengte van een hele regenpijp en een hele dakgoot zijn de verzendkosten vrij hoog. Helaas hebben we hier nog geen goedkopere verzender voor gevonden. In plaats daarvan hebben we voor de vierkante regenpijp een andere oplossing bedacht. U kunt een halve regenpijp bestelllen zodat de verzendkosten dan maar € 5,95 zijn. Dan ontvangt u een regenpijp van 1,25 meter lengte waamee vaak al vele mensen geholpen zijn. 

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om alle caravan onderdelen online te bestellen en daarna te kiezen bij bezorgmogelijkheden voor afhalen. We zorgen dan dat uw bestelling wordt klaar gezet en u op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur en maandag van 9.00 tot 17.00 uur de bestelling kunt afhalen. Graag bij de opmerkingen even vermelden welke dag uw voorkeur heeft. Ook kunt u dan nog even een kijkje nemen in onze winkel die steeds verder wordt uitgebreid.

Dakluiken voor stacaravans zijn vaak de grootste veroorzakers van lekkage. Het dakluik eurovent is een complete set met vliegenrooster, het dakraam en de kap. Dit dakraam ventileert altijd de caravan zodat vocht altijd de caravan kan verlaten en in de winter de kans op schimmel wordt beperkt. Het eurovent dakraam voor stacaravans is van degelijke kwaliteit en gaat jaren mee. Het is wel belangrijk dat u zorgt voor de juiste aansluiting op het dak door het luik af te werken met EPDM kit. De EPDM kit zorgt namelijk voor een waterdichte aansluiting. Wees vooral niet te zuinig met de kit. Denk eraan dat lekkage via het dak vaak de meeste schade kan maken. De schroeven voor de kap zijn inbegrepen in het pakket. Om het u makkelijk te maken hebben we een pakket samen gesteld met alle benodigde extra schroeven en de kit zodat u snel de juiste materialen in huis hebt om het dakraam te repareren. Wel zo makkelijk!

In de categorie raam en deur beslag treft u de meest bestelde onderdelen aan voor het vervangen van kapotte onderdelen van ramen en deuren van de stacaravan of het chalet. Ook de deurvanger is een onderdeel dat eens in de zoveel tijd versleten is en daardoor de deur niet meer vast houd. Deze is er in vele uitvoeringen. Het grootste deel is online al te bestellen, maar bent u toch nog op zoek naar een ander type dan mag u altijd even contact opnemen zodat we kunnen uitzoeken of we deze voor u kunnen bestellen! Deurscharnieren in aluminium of wit gecoate aluminium deurscharnieren verzenden we via de brievenbuspost en kunnen hierdoor voor een lager tarief worden toegezonden. We denken graag met u mee, elke euro in uw portomonee telt natuurlijk!

 Leidingen van stacaravan of chalet aanpassen, verlengen of afdoppen? Dat wordt een makkelijke klus met de speedfit koppelingen speciaal voor kunststof leidingen en de overgang naar messing leidingen. Het maken of repareren van de leidingen was nog nooit zo eenvoudig. Het speciale klik systeem zorgt ervoor dat u de kunststof leiding niet kunt beschadigen, maar er wel een waterdichte aansluiting ontstaat. Met de diverse koppelingen kunt u alle kanten op.

Voor het sanitair hebben we de meest voorkomende slijtage artikelen online staan. Vooral de stortbak van het toilet heeft vaak problemen met de vlotter of het doorspoelmechanisme. Met de eenvoudig te monteren sets kunt u zelf deze klus snel klaren. Bespaar vele euro's.

 

Kan uw stacaravan of chalet wel wat extra ondersteuning gebruiken? In ons assortiment bieden we steunpoten aan om het chassis te ondersteunen. Dit kan gaan om een lichte steun die een balk moet ondersteunen, of een zware steun die uw chassis moet ontzien. Bij de steunpoot staat duidelijk vermeld tot hoeveel kilo de steun mag hebben en alle steunpoten zijn zeer eenvoudig te plaatsen in de bestaande situatie.