Tuin artikelen

F.T. Products het online tuincentrum

Welkom op onze online tuinartikelen webshop. We hopen dat u hier alle benodigdheden voor in de tuin kunt vinden die u nodig heeft. Van bestrijdingsmiddelen tot Wolf Garten tuingereedschap, onze online webshop heeft het allemaal. Ook hoeft u niet verplicht volledig te registeren om een aankoop te doen. Kijkt u eens rond en mochten er vragen zijn dan kunt u altijd even contact opnemen via info@ftproducts.nl.

Kwaliteit voor in de tuin

Er zijn meerdere leveranciers voor artikelen voor in de tuin. We selecteren onze leveranciers zelf en zorgen ervoor dat ze staan voor kwaliteit. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat u op onze website uitgebreid terecht kunt van mierenlokdoos tot koeienmest. We zijn er voor de particulier en voor de zakelijke klant. Heeft u een grote voorraad nodig? Neem dan zeker even contact op via de gegevens op de contact pagina.

Boomschors

De diverse soorten boomschors worden vaak gebruikt voor in de tuin, als wandelpad, onkruidwering, bodembedekker en het is vochtabsorberend. Het staat niet alleen mooi in de tuin, maar het zorgt er ook voor dat de bodem niet uitdroogt. Het is dus niet alleen een goedkope manier van bodembedekking, er zitten nog veel meer voordelen aan:

  • 100% natuurlijke bodembedekking.
  • Ecologisch en duurzaam restproduct.
  • Prachtige diepbruine kleur.
  • Voorkomt uitdroging van de grond.
  • Beschermt tegen vorst.
  • Gaat onkruidgroei tegen.
  • Afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

De boomschors is van hoge kwaliteit. Het product gaat minimaal 5 jaar mee. Het wordt zelfs gebruikt onder speeltoestellen in speeltuinen. We leveren de soorten Franse boomschors grof, Franse boomschors fijn, maar ook hebben we de goedkopere soort mulch of de Duitse variant de Pinox.

Op zaterdag kunt u in onze winkel de soorten bekijken. Van alle soorten hebben we 1 bak klaar staan zodat u kunt voelen en zien wat het product is. 

 

Meststoffen en grond

meststoffen en grond

 

Gazon

Voor het gazon hebben we diverse materialen om te bemesten of opnieuw in te zaaien. Heeft het gazon kalk nodig, of is het gazon in slechte staat en kan het een opkikker gebruiken? Dan hebben we de turfprof greenboost voor u. Het gazon is binnen enkele weken weer preigroen en ziet er weer fris uit.

gazon

Dan hebben we ook nog het universele mestmiddel npk 12-10-18. Dit is geschikt voor de hele tuin, van gazon, bomen tot de borders. 

Het gazon heeft soms veel te lijden. Spelende kinderen, honden, droogte en alle overige oorzaken waar het gazon kale plekken van kan krijgen. Het graszaad hebben we in 2 types. Voor een sier- en speelgazon is er zaad in diverse verpakkingen, maar ook voor herstel en sportgazon zijn er meerdere verpakkingen beschikbaar. 

Ook de dierlijke meststoffen hebben we in het assortiment. Ook deze zakken kunnen bij u thuis worden afgeleverd. Let op dat hier wel hogere verzendkosten aan verbonden zijn die duidelijk staan aangegeven op de website. We hebben koemest korrels in 10 en 20 kilo. Maar ook de kippenmest bieden we aan in zakken van 25 kilo.

 

Potgrond en toebehoren

potgrond en toebehoren

Potgrond is er in diverse soorten van biologisch tot bemeste potgrond en goedkopere potgrond. Onze diverse soorten worden tegen lage prijzen aangeboden en kunnen bij u thuis worden bezorgd. Of u nu een bloembak wilt vullen voor 1 seizoen, of dat u uw tuin wilt opvullen / bijmengen op onze site vindt u het allemaal!

Maar ook de aparte soorten potgrond zoals cocos potgrond, bemeste tuinaarde voor in de tuin, palmengrond.

Heeft u een moestuin of kweekt u zelf graag diverse planten en bomen ook dan kunt u bij ons prima slagen. We hebben van het merk Viano de aanplantgrond. Voor alle zaai en stek werkzaamheden hebben we van hetzelfde merk de Zaai- en stekgrond. Deze grond is speciaal gemengd met zand voor een betere drainage zodat uw zaden nog beter kunnen ontkiemen en opgroeien. 

 

Moestuin

Ook speciaal voor de moestuin hebben we diverse toebehoren. Denk hierbij aan bamboestokken, bevestiginsmateriaal, maar ook beschermingsmiddelen tegen ongewenste gasten zoals gaas en speciale tunnels voor het gewas te beschermen. Het assortiment voor de moestuin wordt op het moment steeds aangevuld, dus houd onze site in de gaten om te zien welke nieuwe producten we u allemaal te bieden hebben.

Zaaien in de moestuin?

Hoe leuk is het om je eigen moestuin te hebben? Het is wel wat werk, maar het is elke minuut waard zodra de verse groente uit de tuin komen. Met onze biologische zaden van buzzy is een goede start al snel gemaakt. Met een ruime keuze uit groente, bol, knol en wortel gewassen, maar ook diverse kruiden en bloemenzaden zijn er veel mogelijkheden. 

Zaaien in een kweekkas

Voor de zaadjes een plantje worden hebben ze wel wat zorg nodig. Een ideaal klimaat creeëren voor de zaadjes is de eerste stap. Met een kleine kweekkas kan je binnen de zaadjes laten ontkiemen voor het uitplanten van de zaden kan beginnen. Op onze website verkopen we niet alleen de kweekkas maar ook de benodigde materialen om het kweekkasje aan te kleden. Denk hierbij aan potjes, cocospotgrond, verspeenset en meer van dat soort artikelen. 

Om de grond te verbeteren en luchtiger te maken, of om kleine kiemplantjes op te laten groeien is er ook de vermiculiet. De vermiculiet neemt water op en houdt de voedingsstoffen langer vast. Ideale bodem voor uw zaadjes!

Moestuin gereedschap

Speciaal voor de moestuin is er gereedschap ontworpen die het makkelijk maken om tussen de kleine plantjes te werken. Het grote gereedschap dat normaal in de tuin wordt gebruikt is vaak te grof en beschadigd de jonge plantjes en hun wortelstelsel! Sogo heeft daarom een mooie lijn met diverse handige losse gereedschappen. Van bollenplanter tot verspeenstok, schepje en een handige kleine onkruidhark. Met de moestuin gaan al deze gereedschappen van pas komen. Maar ook heeft sogo een heerlijk knielkussen die het werken op de grond optimaal maakt. Overal is aan gedacht!

Plantlabels voor de moestuin

Het planten van de kleine zaadjes is begonnen en de bakjes zijn gevuld, maar welk potje is nu welke soort groente of kruiden? O jee.... Geen probleem. Op onze website zijn diverse plantlabels te vinden die ervoor zorgen dat de moestuin optimaal georganiseerd blijft. Van kleine houten labels tot grotere labels die zelfs een zaadzakje houder hebben. Zo is er in de moestuin perfect zichtbaar wat waar staat. Vergeet dus niet om deze labels mee te bestellen bij de zaden en de kweekkas!

Kweektunnel in de tuin

Om de kleine plantjes en de grotere gewassen te beschermen tegen bijvoorbeeld vorst, beestjes of zelfs grotere dieren zijn er speciale kweektunnels ontwikkeld. Deze mooie tunnels zijn erg eenvoudig op te zetten en de uiteindes van de tunnel kunnen worden dichtgeknoopt zodat de tunnel volledig gesloten is. Er zijn meerdere soorten tunnels. Het grote verschil zit hem in het doek. De kweektunnel kan uitgevoerd zijn met gaasdoek, vliesdoek of plastic. Afhankelijk van het type dat wordt gekozen beschermt de kweektunnel de planten tegen diverse invloeden van buitenaf.

 

Speciale en biologische meststoffen

Op zoek naar organische meststoffen die niet overal worden verkocht? In het assortiment hebben we meerdere speciale meststoffen die in meerdere delen in de tuin kunnen worden gebruikt. We hebben bijvoorbeeld van het merk Viano meerdere meststoffen die geschikt zijn voor de bio-teelt. Het Belgische merk Viano levert hoge kwaliteit meststoffen voor alle gewassen in de tuin. Benieuwd wat we u kunnen aanbieden? Klik hier!

 

 

 

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

Showing 1-12 of 429 results

2 3 4 5
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

Showing 1-12 of 429 results

2 3 4 5