screens

 

Privacy en licht in huis, maar geen warmte?

Screens worden vaak geplaatst om de warmte buiten te houden, maar de lichtinval in huis te behouden. Een bijkomend voordeel van deze screens is dat uw zicht naar buiten behouden blijft en het zicht naar binnen wordt beperkt. Meer privacy en geen vervelende lichtweerkaatsing op bijvoorbeeld uw pc of tv-scherm. Onze screens zijn van uitstekende kwaliteit en beschikbaar voor elk budget.

 

Basisscreen of ritsscreen?

Wanneer kiest u nou voor welk type screen? 

Als u een klein budget heeft maar toch wilt genieten van een screen voor uw ramen dan kiest u voor een basis screen. Dit screen is niet windvast, maar kan wel bediend worden met band of met een motor. Het verschil met een ritsscreen is dat er bij dit type screen een kleine kier zit tussen doek en geleider. Dit type screen kan prima worden geplaatst voor kleine ramen op windluwe gevels. 

 

Wilt u screens op de 1e of 2e etage, of staat er wind op de gevel dan raden we u aan voor een ritsscreen te gaan. Dit is het meest verkochte screen en is windvast. Het doek heeft zowel aan de linker als de rechter zijde een rits waarmee hij vast zit in de geleider. Hierdoor is het doek windvast en hangt het doek altijd keurig strak in de geleider. Hoge kwaliteit product voor een zeer mooie prijs.

 

Vakkundige montage van uw screen

Als uw screen bij ons is geleverd maken we met u de afspraak voor de montage.

Als uw screens op de 1e etage of hoger komen te hangen dan komen we met een steiger om uw producten met zorg op te hangen. 

Voor de montage gebruiken we hoogwaardige materialen en roestvrijstalen schroeven. Dit voorkomt de lelijke roeststrepen op uw muur en geleiders! 

screen overkapping

We plaatsen zelfs screens op uw overkapping. Zodat u lekker lang kan nagenieten onder uw eigen afdak.

En wat denkt u van een screen op de stacaravan of chalet?

screen chalet

Voor elke situatie een passende screen met een vakkundige afwerking.