Reiniging- en bestrijdingsmiddelen

Reinigings- en bestrijdingsmiddelen


Pireco 

Capsules

Vloeibare middelen

Korrels

Wat is pireco?

Het antwoord op vele plant- en tuinproblemen op een milieuvriendelijke en duurzame manier

Wat is een verstoord natuurlijk evenwicht?

Een disbalans in het ecosysteem in de tuin of van de plant wordt vaak veroorzaakt door ziekten zoals bijvoorbeeld bacteriën, virussen en schimmels of insectenplagen. Bij een verstoord natuurlijk evenwicht is vaak een verzwakte plant zichtbaar. Maar wat veroorzaakt nou het verstoord natuurlijk evenwicht? Daar zijn enorm veel toelichten voor:

  • bodemomstandigheden
  • klimaatverandering
  • standplaats van de plant
  • voedingstekort
  • humustekort
  • tekort aan natuurlijke vijanden van parasitaire insecten

Het vatbaar worden voor vele ziekten en plagen heeft dus vele oorzaken, en kan leiden tot slechte weerstand en de vitaliteit daling van de planten. Het is dus belangrijk om goed voor de plant te zorgen en een gezond leefmilieu aan te bieden. Probeer zo goed als mogelijk om ziekten en plagen te voorkomen door de plant goed te monitoren, en te ondersteunen met natuurlijke materialen.

Hoe herstel ik het natuurlijke evenwicht van de plant of tuin?

Pireco heeft veel onderzoek gedaan naar het herstel van het natuurlijk evenwicht. Met oog op de natuurlijke kringloop en de verschillende vormen van symbiose is pireco gaan doorontwikkelen en dankzij specifieke extracten van kruiden zijn er diverse oplossingen tot stand gekomen. Alles om het natuurlijke evenwicht te herstellen en de elementen aan te vullen om de weerbaarheid te verbeteren.

Ecologische middelen

De bovenstaande producten uit de Pireco lijn bestaan alleen uit plantaardige bestanddelen. De plant neemt deze op dankzij de wortels en bladeren en zo wordt de vitaliteit en groei van de plant ondersteund. Ga dus snel aan de slag met deze fantastische lijn die ook geschikt is voor de biologische tuin!

 

 

 

 

 

Luxan reinigings- en bestrijdingsmiddelen


Mieren

Slakken

Tegen Ratten en Muizen

Insecten

Muggen

Onkruid

Pokon


Mieren

Kamerplanten

Onkruid

Pokon voor huis en tuin

Pokon, wie kent het merk niet? Het merk bestaat al sinds 1929. Met alle jaren daarop volgend zijn er vele producten bijgekomen buiten het groene flesje met de gele dop. 

Zo zijn er bijvoorbeeld diverse typen voeding die is afgestemd op allerlei soorten tuinplanten, kamerplanten, moestuin en natuurlijk het gazon. Met de Pokon formule voor het juiste type plant gaan ze niet alleen mooier bloeien, maar hebben ze ook een gezondere groei. Ook krijgen ze een betere weerstand tegen ziektes.

Ook tegen onkruid is pokon een mogelijkheid. Met diverse opties die voor meerdere onkruiden toepasbaar zijn. En natuurlijk nog veel meer producten. 

 

Solabiol 


Bomen en struiken

Insecten

Protect Garden


Mieren

Insecten

Onkruid

Groene aanslag, mos en algen

Round up


Onkruid

Streetclean ALG-WEG


Kat en hond afweringsmiddelen voor in de tuin

Insecten bestrijding

De producten van BSI

BSI levert al meer dan 20 jaar de beste oplossingen voor diverse huis- en tuinproblemen. Maatschappelijke-, milieu en sociale zorgen zijn dezer dagen een belangrijk onderwerp, waarbij vele proberen om beter en zelfs minder te consumeren om de impact te verkleinen van hun eigen consumptie. 

Er wordt nu vooral meer gekeken naar producten van natuurlijke materialen die staan voor het milieu, biodiversiteit en de gezondheid. Dat is waar BSI zich inzet voor duurzame ontwikkeling. Vanaf de levering van grondstoffen en het ontwikkelen van diverse formules, via de productie en distributie van de producten.

Van kleine tot grote problemen, er is altijd wel een oplossing met BSI