Douglas hout

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

Getoond 1-12 van de 54 resultaten

2 3 4 5
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

Getoond 1-12 van de 54 resultaten

2 3 4 5

Douglas hout

Wie over sterk en duurzaam hout praat heeft het al snel over Douglas hout. Deze van oorsprong Noord-Amerikaanse naaldhoutsoort is de laatste jaren steeds populairder geworden. Vanwege de sterkte, de duurzaamheid en de brede toepasbaarheid van het hout is die populariteit niet gek! Douglas hout heeft naast de hoge kwaliteit ook nog eens een mooie warme uitstraling. We zien deze houtsoort dan ook veel terug in bijvoorbeeld tuinhuisjes en schuttingen. Heeft u een mooi project in de planning liggen voor bijvoorbeeld in uw tuin of huis, en zoekt u daar een geschikte houtsoort voor? Grote kans dat Douglas hout dan het hout is dat u zoekt! Met dit veelzijdige hout wordt uw project zeker een groot succes. Wacht dus niet langer met het maken van die veranda overkapping of die pergola die u al zo lang wilt. Bestel vandaag nog Douglas hout bij FT Products en begin aan dat project!  

Geschikt voor verschillende toepassingen

Doordat Douglas hout een sterk maar ook heel mooie houtsoort is, kun je het perfect gebruiken voor allerlei verschillende toepassingen. Zo kunt u er dus een prachtige overkapping van maken waar u heerlijk met vrienden en familie kunt genieten van warme zomeravonden. Of maak er juist een tuinhuisje van waar u al uw tuingereedschap in op kunt bergen. Het kan ook hartstikke leuk zijn om uw eigen houten meubels te maken van Douglas hout. Wat u ook gaat maken, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verkopen naast het hout zelf, namelijk ook geschikte verf en beits. Wij hebben alles in huis voor uw project!

Hoge kwaliteit hout

Douglas hout is vooral populair vanwege de zeer hoge kwaliteit. Het hout is zeer duurzaam en gaat dus lang mee. Dit komt vooral door de hardheid van het hout en de hoeveelheid hars. Douglas hout is zelfs sterker dan de meeste andere naaldhoutsoorten. Door de hoge kwaliteit kunt u er zelfs voor kiezen om het hout onbehandeld te gebruiken. Onbehandeld Douglas hout vergrijst na verloop van tijd waardoor het een karakteristieke uitstraling krijgt. Als u dit wilt moet u er echter wel rekening mee houden dat het onbehandelde deel van het hout niet in aanraking komt met de grond. Vochtige grond tast het hout namelijk snel aan. Als u ervoor kiest om het hout wel te behandelen dan vergroot u daarmee de levensduur van het hout nóg meer. U kunt het hout verven of behandelen met beits.

 

Bekijk ons grote assortiment

Bij FT Products heeft u een groot assortiment aan Douglas hout tot uw beschikking. Voor ieder project hebben wij het juiste materiaal. Gaat u bijvoorbeeld een terras maken? Bekijk dan onze terrasplanken eens. Bent u juist van plan om uw gevel te bekleden? Ons gevelhout is daar uitermate voor geschikt! Wij hebben alles wat u nodig heeft. Van planken, balken en palen, tot aan sponningplanken en Zweeds Rabat. Door ons ruime assortiment kunt u ieder project realiseren. Heeft u ook nog andere producten nodig zoals lijm en PVC? Kijk dan verder in onze webshop. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende producten.

 

Bestel Douglas hout online in onze webshop

Bent u enthousiast geworden over uw volgende project en kunt u niet wachten om hiermee te starten? Bestel dan snel Douglas hout bij FT Products. Met dit hoge kwaliteit hout kan uw project niet mislukken! Heeft u vragen over ons Douglas hout of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op onze site in te vullen of door te bellen naar +31(0)6-243 058 94. Ook voor vragen over onze andere producten kunt u gerust contact met ons opnemen.