PVC / Tyleen

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

Getoond 1-12 van de 140 resultaten

2 3 4 5
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

Getoond 1-12 van de 140 resultaten

2 3 4 5

PVC stukken

Zoekt u PVC stukken en bijbehorende materialen? Dan moet u bij F.T. Products zijn. Wij hebben een groot assortiment aan PVC stukken en toebehoren. Bij ons vindt u alles van PVC buizen en t-stukken tot aan tyleenslangen en putten. Wat u dus ook nodig heeft voor uw binnenriolering of afwatering, bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt alles uit onze grote collectie eenvoudig online bestellen. Bij ons bestelt u gemakkelijk een complete riolering set. Bekijk dus snel onze collectie en vind de juiste PVC stukken!  

Handig voor riolering

Wilt u een binnenriolering aanleggen, aanpassen of repareren? Dan zijn onze PVC stukken en buizen ideaal voor u! Wij hebben alles in huis voor een goede binnenriolering. Met onze hulpstukken kunt u al het afvalwater zo efficiënt mogelijk afvoeren. Zo hebben wij bijvoorbeeld PVC ontstoppingsstukken waarmee u verstoppingen eenvoudig kunt oplossen. Ook hebben we ontstoppingsstukken met een speciale terugslagklep. Deze zorgt ervoor dat bij hevige regenval rioolwater en eventueel ongedierte niet terug uw woning instroomt. Zo voorkomt u vieze geurtjes en verstoppingen. Al onze PVC stukken zijn eenvoudig te installeren, ook op plekken waar weinig ruimte is.

Drainage voor een betere afwatering onder de grond

Onze PVC stukken en buizen zijn ook uitermate geschikt om complete drainagesystemen mee aan te leggen. Met een drainagesysteem zorgt u voor een betere afwatering onder de grond. Zo kunt u het grondwaterpeil in uw tuin of landbouwgrond verminderen waardoor u minder last heeft van wateroverlast. Met onze PVC stukken en koppelingen kunt u het regenwater in uw tuin of akker verzamelen en afvoeren naar een afvoerput of naar een sloot. Zo houdt u het overtollige water bijvoorbeeld weg van uw kruipruimte.

Bekijk ons grote assortiment

Bij F.T. Products hebben we voor u een groot assortiment aan PVC stukken, buizen, koppelingen en bijbehorende hulpstukken. We hebben stukken en buizen van verschillende afmetingen. U zult bij ons dus altijd vinden wat u zoekt. Van buisklemmen en verloopringen tot aan beluchters en rubberen overgangsstukken, wij hebben het allemaal! Weet u niet goed wat u nodig heeft voor uw situatie en zou u graag wat advies willen hebben hierover? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Ook geschikt voor regenafvoer

Heeft u PVC stukken nodig heeft voor uw regenafvoer? Ook dan moet u bij ons zijn. Wij hebben alles in huis om voor iedere woonsituatie een goede dakgoot te maken. Zo hebben wij verscheidene bladvangers en roosters die ervoor zorgen dat uw goot niet verstopt raakt. Elke woning is anders en elke woning vereist dus ook een andere dakgoot. Met ons grote assortiment aan PVC buizen en hulpstukken kunt u altijd de juiste oplossing vinden.   

Gebruik onze putten voor overtollig water

In ons assortiment aan PVC stukken hebben we ook verschillende vloerputten en ontlastputten zitten. Deze putten dienen als verzamelpunt voor water zodat het water uw afvoer in zal stromen. We hebben PVC putten van verschillende afmetingen. Daarnaast verkopen we ook nog lijngoten. Deze zijn handig voor de afwatering van uw terras of voor naast een jacuzzi of zwembad.

Tyleenslangen voor het aanleggen van waterleidingen

Voor het aanleggen van waterleidingen hebben we in ons assortiment aan PVC stukken ook verschillende tyleenslangen en koppelingen. Onze tyleenslangen zijn geschikt voor zowel beregening als voor drinkwaterleidingen. We hebben verschillende soorten koppelingen van verschillende afmetingen waardoor u altijd een passende oplossing kunt vinden.

Bestel al ons PVC online

Al onze PVC stukken en buizen zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Daarnaast verkopen wij in onze webshop nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor mooi Douglas hout, gevelbekleding en nog veel meer! Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website. Ook kunt u ons bellen op +31(0)6-243 058 94.