Wolf Garten Tuingereedschap

Wolf Garten TuingereedschapTuingereedschap van Wolf Garten

Lekker in de tuin aan de slag met het fantastische gereedschap van Wolf Garten. Door het multi-star kliksysteem zijn alle onderdelen eenvoudig op de multi-star stelen te klikken. Van houten steel tot vario uitschuifsteel, met de Wolf serie wordt het werken in de tuin weer leuk en snel uit te voeren. Nooit meer een berg met stelen in de schuur, maar slechts 1 of 2 stelen om alle werkzaamheden te voltooien.

 

Bezems, borstels en schrobbers

Het vegen van de straat, de schuur of zelfs in huis. Met de huisborstel en de straatbezem is al het vuil in een wip bij elkaar geveegd. Met het multi-star blik is bukken om alles op het blik te vegen ook verleden tijd. 

De trek-schrobber heeft een dubbele functie zodat u eerst het oppervlak kunt schrobben, en daarna direct de vloer trekken met de rubber strip op de andere kant van de tool. Uw klus snel voltooid met de kwalitatieve trekschrobber van Wolf.

Een nieuwe schrobber nodig om de vloer goed te kunnen boenen? Dan is de Wolf multi-star schrobber uw hulp in huis of op het terras. Dankzij de harde haren wordt schrobben weer een makkelijk klusje en ziet alles er weer schoon en fris uit. Klik de schrobber op de steel naar keuze en u kunt aan de slag. 

 

Bladhark, bladblazer, bladzuiger en andere blad verwijderaars

In de herfst ligt alles weer vol met blad, feest voor de egels maar meerdere mensen worden er niet vrolijk van. Om korte metten te maken met al dat blad van de bomen zijn er diverse hulpmogelijkheden om er snel vanaf te komen. Diverse bladharken geschikt voor de straat, de tuin en het gazon. Maar ook de bladblazer / bladzuiger is in deze periode onmisbaar. De 2-in-1 bladblazer zorgt ervoor dat u eenvoudig het blad uit de tuin kunt blazen, maar om er volledig vanaf te komen is deze zuiger met een druk op de knop om te zetten naar een bladzuiger. De bladzuiger versnippert de bladeren en met de bijgevoegde zak wordt al het blad opgevangen zodat het eenvoudig weg te gooien is in de GFT-bak. Met al deze hulpmiddelen bent u klaar voor het komende najaar.

 

Bodembewerking

In de tuin zijn er diverse tools benodigd om bijvoorbeeld de bodem te beluchten, de tuin strak te trekken en aan te harken, of de grond klaar te maken om nieuwe planten te planten en alle andere vormen van bodembewerking. Het Wolf Garten assortiment maakt het bewerken van de bodem wel heel makkelijk. Klik de tool op de multi-star steel en ga aan de slag. Klaar met de ene tool, klik hem los en klik de volgende bodem bewerking tool er weer op. Met 1 steel dus diverse werkzaamheden uitvoeren. De aanaarder gebruiken om de bedden te fatsoeneren, de beluchter voor het losmaken van de grond rond bijvoorbeeld de wortels van de bomen. Schoffels, onkruidkoelie en alle overige losse tools zorgen ervoor dat de tuin er weer keurig uit ziet.

 

Bomen en takken

Goed gereedschap zorgt ervoor dat de bomen en takken op de juiste manier kunnen worden gesnoeid of verwijderd. Met het scherpe gereedschap speciaal voor bomen en takken van Wolf Garten gaat u goed voorbereid aan de slag. Met de  speciaal gevormde zaag is het afzagen van takken enorm eenvoudig, bovendien kunt u deze zaag op de variosteel klikken zodat u veilig vanaf de grond ook de takken op grote hoogte kunt verwijderen. Voor de dunnere takken op normale hoogte kunt u met de takkenschaar prima uit de voeten. Alles om de bomen en grotere struiken te snoeien is in deze categorie terug te vinden.

 

Dakgoot en ragebol

Speciaal voor de dakgoot is er een multi tool die ervoor zorgt dat het reinigen en leeghalen van de goot veilig vanaf de grond uitgevoerd kan worden. Met de borstel veegt u al het blad en vuil naar 1 zijde, en met de schep is de goot goed leeg te halen en is het klungelen op de ladder verleden tijd. Gebruik deze tool in combinatie met de vario steel.

De ragebol in de smalle uitvoering maakt het enorm makkelijk om alle spinnenwebben te verwijderen zowel laag als op grote hoogte in combinatie met de vario steel. Geen lange vieze draden meer die vuil verzamelen en een vies zicht geven, even er langs met de ragebol en het toont weer schoon en fris. Dus wacht niet langer en schaf snel de ragebol aan om korte metten te maken met de spinnen.

 

Elektrisch gereedschap voor de Wolf Garten Accusteel

 

De nieuwe elektrische serie van Wolf Garten met de luxe accusteel. In de steel zit de accu verwerkt die al deze losse onderdelen aanstuurt. Van heggeschaar, trimmer, grasschaar tot kettingzaag. Alles is te koppelen met slechts 1 steel. De accusteel hangt u eenvoudig in de schuur aan de lader zodat er geen aparte ophanghaak benodigd is. De steel is op deze manier altijd klaar voor gebruik, en de klussen in de tuin zijn zo snel weer voltooid. Benieuwd hoe deze steel er in het echt uit ziet, en hoe het precies werkt? Kom deze dan testen in de winkel op zaterdag of op maandag tijdens de openigsuren van onze winkel. 

 

Grasschaar, snoeischaar of heggenschaar nodig? 

Er zijn diverse snoeischaren voor in de tuin. Van schaar speciaal voor het gazon tot snoeischaar voor planten, struiken en heggen. De kanten van de gazonmat bijsnoeien met de grasschaar die eventueel zelfs een kantelbaar blad heeft. Snoeien van de planten en struiken is mogelijk met de uitgebreide lijn van snoeischaren die voor de diverse snoeiwerkzaamheden geschikt zijn. Met meerdere typen handvaten die ervoor zorgen dat u comfortabel de werkzaamheden kunt uitvoeren. Het snoeien van de heg met de luxe heggenschaar van Wolf maakt uw tuin weer strak aan kant. De scherpe bladen zorgen ervoor dat de snoei werkzaamheden vlot verlopen en de takken op de juiste manier worden gesnoeid. Kortom snoeien in de tuin kan niet zonder de Wolf garten snoeischaren. 

 

Handschoenen

Werken in de tuin wordt een stuk comfortabeler met de tuinhandschoenen van Wolf Garten. Met de diverse soorten tuinhandschoenen is er voor elke klus wel een bijpassende handschoen. Van de grove werkzaamheden tot de fijne werkzaamheden, met of zonder tuingereedschap... Tussen de verschillende soorten handschoenen zit er altijd wel 1 die bij uw klus past. Werken in de grond of planten en ompotten in de moestuin kan perfect met de verplanthandschoenen van Wolf.  Voor het snoeiwerk zijn de universele handschoenen de perfecte oplossing. Voor het grove en ruwe werk heeft Wolf ook voor de dames een speciale handschoen. Deze handschoen is extra robuust en geschikt voor de smalle handen. 

 

Moestuin en fruit hulpstukken

 Ook om de appels en ander fruit uit de bomen te halen heeft wolf een speciaal hulpstuk. Met het vangnetje kunt u de appels, peren en ander fruit eenvoudig vanaf de grond uit de boom halen. Met de fruit en notencollector raapt u snel en eenvoudig alle gevallen noten en fruit van de grond. Buig de vanger open en schud hem eenvoudig leeg. 

Een schoffel, bodembeluchter en de aanaarder, de onmisbare tools voor in de moestuin. Dankzij het multistar kliksysteem zijn deze tools makkelijk en snel te wisselen zodat er maar 1 steel benodigd is. Dat scheelt natuurlijk weer ruimte in de schuur. 

 

Onkruid 

Onkruid in de tuin, een grote ergenis voor vele mensen. Maar met de vele diverse tools van Wolf kan deze klus weer snel worden geklaard. Met de distelsteker zijn de distels zonder stekels in uw handen goed te verwijderen. Meerdere manieren om het onkruid tussen de tegels te verwijderen, van onkruidkrabber tot onkruidborstel. Ook de diverse schoffels zorgen ervoor dat u het onkruid snel uit de grond kan verwijderen. Kortom op deze pagina maakt u korte metten met alle soorten onkruid. 

 

Ramen en glas reinigen

Of u nu de ramen van de begane grond wilt reinigen of een heel stuk hoger, met de tools van Wolf die zowel met korte steel als op de vario steel te gebruiken zijn wordt alles weer glas helder.