HK Lazuur kleurloos 2,5L

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
4004707018500

HK Lazuur kleurloos.

Inhoud 2,5 liter

Verbruik: circa 205-250 ml per m2 in 2 lagen.

Overschilderbaar na circa 12 uur.

Beschermt tegen:

- Vocht

- Houtrot

- Schimmel en algen

- UV straling

- Blauwschimmel

- Wepenaantasting

Belangrijk! Dit product gaat geen vergrijzing van het hout tegen. Aangeraden wordt om L-Lazuur UV Houtbeits als basislaag op te brengen voor u het hout met de HK Lazuur kleurloos behandelt.

€ 59,50

HK Lazuur kleurloos is vochtregulerend en ademingsactief. De beits dringt diep in het hout en scheurt niet. Nabehandeling of onderhoud is eenvoudig zonder schuren of afbijten.

Geschikt voor buiten en is waterwerend. Het is een blijvend transparante beits met een zijdematte afwerking. De beits is oplosmiddelhoudend en heeft een ingebouwde grondering.

Geschikt voor het behandelen van vrijwel alle houtsoorten. Niet geschikt voor hout dat in aanraking komt met oppervlakte- of grondwater!

De inhoud van het blik is voldoende om circa 31m2 te behandelen uitgaande van 1 laag. Let op dit kan afwijken in verband met ruwe of gladde ondergronden. Aangeraden wordt om 2 lagen aan te brengen voor een optimale bescherming.

De te behandelen ondergrond moet schoon en droog zijn voor u met het beitsen begint. Schuren en/of afbijten is niet nodig. Test het effect van de beits op een klein onopvallend stuk voor u aan het grote oppervlak begint.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HK Lazuur kleurloos 2,5L
Uw waardering