Terrasscherm

terrasscherm

Meer schaduw, zonder verlies van bewegingsruimte

Een terrasscherm of knikarmscherm geeft door zijn horizontale positie meer schaduw zonder dat het ruimte kost op uw terras of balkon. Dit wordt mogelijk gemaakt door 2 sterke armen die het doek in positie brengen.

Knikarmscherm Omega

Het elegante design met smalle kast kan in diverse maten worden geleverd tot een breedte van 300 centimeter tot wel 600 centimeter! Dit type terrasscherm heeft een gesloten cassette. Met de ruime keuze uit kleuren doeken met én zonder patronen zit er voor iedereen iets bij. De doeken hebben geen stiknaad, maar worden gelast. Een lasnaad waarbij de doeken worden samengesmolten is vele malen sterker dan een doek met stiknaden.

Tevens is het mogelijk om een volant aan de voorlijst te plaatsen. Dit stuk doek voorkomt dat de laagstaande zon onder uw terrasscherm doorschijnt. 

Er zijn diverse bedieningsopties zoals met opbouw draaischakelaar, of een afstandsbediening. 

Benieuwd naar de opties van dit type terrasscherm? Op de website van onze leverancier kunt u alvast de opties bekijken en een gratis prijsindicatie opvragen.

Interesse in het knikarmscherm Omega? We komen hem gratis voor u inmeten, nemen dan gelijk alle doekstalen en de dummy van het model voor u mee.

Zo weet u wat u koopt, en kunt u de producten van dichtbij bekijken. Wel zo prettig dat u weet wat u koopt!

 

 

Montage

Als u de keuze heeft gemaakt uit de terrasschermen komen we hem voor u vakkundig monteren.

We hangen uw terrasschermen op aan uw gevel met chemische verankering.

Geen pluggen in uw muur met de kans op gescheurde bakstenen en het verzakken van uw prachtige terrasscherm.

Met de chemische verankering zetten we draadeindes vast in uw gevel. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw perfect gemonteerde terrasscherm. 

Ook werken we het stukje zichtbare kabel aan de buitengevel af met een mantel. Zo is de stroomdraad beter beschermd tegen de weersinvloeden. 

Ga bij de montage niet voor goed, maar voor beter! De puntjes op de i noemen we dat.