F.T. 35 Kunststofreiniger wit

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8717953110343

F.T. 35 Kunststof reiniger wit

Geen gezicht die groene aanslag op uw mooie witte kunststof kozijnen, ramen of panelen? Onze kunststof reiniger is speciaal samengesteld om uw kunststof diep te reinigen en weer te laten stralen.

De intensieve reiniger bevat zeer kleine deeltjes die uw kunststof polijsten en een vuilafstotende laag achter laat zodat uw kunststof langdurig schoon blijft.

F.T. Products maakt schoonmaken weer leuk, en zorgt dat u de schoonmaak minder vaak hoeft uit te voeren. Ideaal in deze drukke tijden.

Ook u kunt uw tijd wel beter besteden dan met schoonmaken!

  • Koop 2 voor € 8,96 en bespaar 10%
€ 9,95

Productomschrijving:

Deze fles intensieve wit kunststof reiniger kunt u gebruiken op alle witte en crème kleurige oppervlakken. Met een inhoud van 500ml kunt u flink wat kunststof oppervlakken reinigen. Vanwege de polijstende werking van de reiniger is hij niet geschikt voor met folie bedekte oppervlakken. De vuilafstotende laag zorgt ervoor dat uw kunststof oppervlakken langdurig schoon blijven, en bij een volgende schoonmaak eenvoudiger te reinigen zijn. Wie wil er nu geen tijd besparen bij de schoonmaak?

Toepassingen:

Diverse oppervlakken krijgen we weer fris en fruitig met de F.T. 35 kunststof reiniger. Denkt u hierbij eens aan:

-        PVC  (dakgoten en regenpijpen, tentzeilen)

-        Rolluiken

-        Vinyl

-        Gelamineerd en gecoat hout

-        polyurethaan

-        Gepoedercoate oppervlakken

-        Geanodiseerd aluminium

Buiten het reinigen van de kozijnen, ramen en deuren wordt de reiniger ook gebruikt voor kunststof gevelpanelen, kunststof profielen, caravans, tenten, polyester, boten, airco’s, tuinmeubelen, vouwdeuren, schroten, keukenkastjes, geschilderd hout etc.

De intensieve krachtige reiniger is ook nog eens oplosmiddelen vrij en PH-neutraal.

Bent u op zoek naar een reiniger voor dagelijks gebruik, met meer glans en zonder schuurmiddel dan bieden we u de F.T. 36 Kunststofreiniger kleur aan.

Verwerking:

Gebruik de reiniger met een minimale omgevingstemperatuur van +5°C. Reinig uw kunststof nooit in de volle zon, dit om inbranden en lelijke vlekken te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:

Verwijder eerst het lichte en losse vuil met water. Voor u de fles gaat openen moet  u de fles eerst goed schudden, vergeet niet om met uw duim de dop vast te houden. De nieuwe fles heeft een seal over de dop, deze is eenvoudig te verwijderen door het gekartelde stripje los te trekken. De dop is te openen bij de uitsparing bovenaan, en is door het eenvoudige klikmechanisme weer snel te sluiten.

Neem een licht vochtige niet pluizende doek en breng daarop de reiniger aan. U kunt dan de reiniger met lichte druk inwrijven op het oppervlak. Gebruik hierbij GEEN cirkelende bewegingen in verband met krassen door de licht polijstende werking. Het vuil wordt door de reiniger los geweekt en de kleur zal weer worden opgefrist. Het oppervlak na het reinigen met een schone vochtige doek opnieuw afnemen. Indien er hardnekkig vuil op het kunststof aanwezig is kan het nodig zijn de behandeling te herhalen. Vergeet dan niet om altijd de ondergrond na te spoelen met water, of het met een schone vochtige doek af te nemen. Fles rechtopstaand bewaren.

Vlekken of resten:

Oeps u heeft gemorst op uw kleren. Geen probleem, zodra u de kleding wast zoals voorgeschreven op het was etiket van het kledingstuk zal de reiniger snel verdwenen zijn.

Resten op uw huid kunt u het beste verwijderen door te wassen met water en zeep. Let op de reiniger laat ook op uw handen een gladde laag achter. Houd hierbij rekening als u op een trap staat, of bij het vasthouden van materialen.

Bij resten van het reinigingsmiddel op andere oppervlakken kunt u het beste spoelen met water en ze daarna afnemen met een schone vochtige doek zonder reinigingsmiddelen.

 

Technische gegevens:

Vorstbestendigheid:  Slecht

Verwerkingstemperatuur:  + 5°C tot + 30°C

UV stabiliteit:  Goed

Basis grondstof:  Tenside

Kleur:  Wit

Geur:  Citroen

Viscositeit:  Vloeibaar

Dichtheid:  Circa 1,36gr/cm³

Oplosmiddelgehalte: -10%  (organische oplosmiddelen)

 

Opslag:

Bewaar het product in de originele verpakking. Beschermen tegen zonlicht.

Met een omgevingstemperatuur van +15°C tot 25°C minimaal 2 jaar houdbaar na productiedatum.

Aandachtspunten:

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Was uw handen grondig met water en zeep na gebruik. Indien er contact met de ogen heeft plaats gevonden, (eventuele contactlenzen verwijderen) voorzichtig spoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij aanhoudende irritatie aan het oog een arts raadplegen! Voorkom lozing in het milieu. Draag gelaatsbescherming en handschoenen. Schadelijk bij inslikken, raadpleeg direct uw dokter. Kan huidirritatie en luchtweg irritatie veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen.

 

 

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F.T. 35 Kunststofreiniger wit
Uw waardering