Nature Regenmeter glas met steel

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8711338800898

Nature Regenmeter glas met steel

Prachtige glazen regenmeter met metalen voet om te bevestigen in de grond. Met deze luxe regenmeter weet u altijd hoeveel regen er is gevallen.

De hoogte van de regenmeter is 130 cm.

De beker is gemaakt van hoge kwaliteit glas, en de steel is afgewerkt met een zwart epoxy. 

Dankzij de nauwkeurige schaalverdeling is goed af te lezen hoeveel regen er is gevallen.

De meetschaal loopt tot 25mm. Als er 1mm regen is gevallen betekent dat 1 liter water per vierkante meter. 

  • Koop 2 voor € 16,63 en bespaar 5%
€ 17,50

De regenmeter

Deze Nature regenmeter is als beste uit de test gekomen. Met zijn hoge kwaliteit glas en perfecte schaalverdeling weet u precies hoeveel regen er per vierkante meter is gevallen. Deze regenmeter is weersbestendig zodat er geen zorgen hoeven zijn over roest of scheurend plastic. Ga voor kwaliteit als u een regenmeter wilt kopen. Goedkoop is in dit geval in weer en wind vaak duurkoop!

Hoe werkt de regenmeter

Typisch Nederland het regent alweer. Maar hoeveel regen valt er nu precies? Met de regenmeter kunt u dit precies vaststellen. Elke milimeter aan regen komt overeen met 1 liter water op 1 vierkante meter. 

Valt er sneeuw of ijzel, dan kunt u door middel van een verwarmingselement de neerslag in de regenmeter smelten. Het aantal milimeter dat dan overblijft betekent het aantal centimeter in sneeuw.

Hoeveelheid regen in Nederland

In het weerbericht wordt er vaak over de neerslag gesproken. De eenheid milimeter is het aantal liters gedeeld door het aantal vierkante meter waarop het is gevallen. In Nederland regent het regelmatig, totaal komt het neer op circa 800 milimeter aan regenper jaar. Omgerekend valt er op 1 vierkante meter ongeveer 800 liter per jaar.

Met de aanschaf van deze regenmeter is het mogelijk om zelf bij te houden hoeveel regen er per jaar valt in de tuin. Mooi om te zien hoe het weer per jaar verandert en wanneer er de meeste regen valt. 

Bestel snel uw regenmeter en ga aan de slag. Voor jarenlang plezier is deze regenmeter de beste koop!

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nature Regenmeter glas met steel
Uw waardering