Terugslagklep 110 mm Redi Ontstoppingsstuk

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8029451450358

Redi Ontstoppingsstuk met keerklep 110 mm.

Deze terugslagklep riool / ontstoppingsstuk zorgt ervoor dat rioolwater alleen afgevoerd kan worden naar het riool. Bij hevige regenval kan het gemeentelijk rioolstelsel niet al het water aan en kan het rioolwater terugstromen via de leidingen uw woning of pand in. De keerklep in het ontstoppingsstuk zorgt ervoor dat dit water en eventueel ongedierte niet via de leidingen uw woning of pand bereiken. 

De installatie van deze compace behuizing is erg eenvoudig, zelfs in lage en kleine ruimtes.

De keerklep kan door middel van de vergrendeling in gesloten toestand worden vastgezet. Geuren uit het gemeentelijke rioolstelsel kunnen zo niet uw pand of woning binnen komen. 

Diameter: 110mm

Aansluiting:  1 x manchet / 1x buis 110mm

Let op er is een overschuifmof / steekmof benodigd voor de buis zijde!

 

  • Koop 2 voor € 56,00 en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 54,00 en bespaar 6%
  • Koop 10 voor € 52,45 en bespaar 9%
€ 57,50

Waarom een terugslagklep?


De redi terugslagklep is eenvoudig tussen de leiding te monteren. In de onderstaande tekening zijn alle afmetingen beschikbaar die u nodig heeft om de maten te kunnen vaststellen. De terugslagklep kan overal tussen geplaatst worden waar u wilt voorkomen dat er rioolwater terug het huis in kan stromen bij hevige regenval. De klep zorgt er namelijk voor dat het afvalwater wel naar het riool kan, maar het rioolwater uit het riool niet uw huis in kan stromen. Bovendien zorgt de terugslagklep er ook voor dat ongedierte niet via het riool uw woning kan betreden.
Het is ook mogelijk om de klep vast te zetten. Houd er dan wel rekening mee dat het afvalwater vanuit het huis niet door kan stromen naar het riool!

 

Montage richting terugslagklep?


Let bij de montage op de richting waarin u de klep monteert. Het gedeelte met manchet is de ingang van de terugslagklep voor de afvoer van afvalwater naar het riool. Indien de klep verkeerd om wordt gemonteerd kan het afvalwater niet worden afgevoerd naar het riool. 

Ook nog handig bij de montage:


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Terugslagklep 110 mm Redi Ontstoppingsstuk
Uw waardering