Wildbird Pindakaaspothouder London Groen met beschermkooi

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
5051054207759

London pindakaaspothouder met beschermkooi.

Deze speciale pindakaaspothouder zorgt ervoor dat eekhoorns uw pindakaaspotjes niet meer leeghalen en de pindakaas voor de kleine tuinvogels blijft.

De elegante kooi laat de kleine vogels toe en houdt de eekhoorns weg bij de pindakaaspot. Ook grote vogels kunnen zo niet meer met uw pot pindakaas er vandoor gaan.

De pindakaaspot is makkelijk te vervangen door het deksel aan de bovenzijde te verwijderen en na het vervangen en weer goed te sluiten.

Kleur groen.

Afmetingen: 22cm breed x 22 cm lang x 21cm hoog.

De pindakaaspothouder wordt geleverd zonder pindakaaspot. Deze potten zijn op onze website verkrijgbaar!

 

€ 14,75

Pindakaas voor vogels

Voor vogels is er een speciale vogelpindakaas die geen zout en gebrande pinda's bevat. De vogelbescherming Nederland heeft een lijn aan vogelpindakaas die enorm in trek is bij de tuinvogels. Vooral mezen zijn gek op deze pindakaas.

Maar helaas lusten ook de eekhoorns en grote vogels deze lekkernij. Het komt vaak voor dat deze dieven het potje al leeg hebben gesnoept voor de kleine vogeltjes de kans hebben gehad er van te eten.

Hier is de uitkomst. De london pindakaaspothouder met beschermkooi zorgt ervoor dat zowel eekhoorns als grote vogels niet bij de pindakaas kunnen komen. U hangt de pindakaashouder op in de buurt van struiken (niet in de volle zon) en de 'juiste' vogels zullen al snel gebruik maken van uw lekkere pot pindakaas. 

london vogel pindakaas houder

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wildbird Pindakaaspothouder London Groen met beschermkooi
Uw waardering