Vogelbescherming Premium Pinda's 1,25L

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8714335402003

CJ Wildlife Premium Pinda's 1.25L

De zachte en olierijke pinda’s van Vivara zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn getest op Aflatoxine (gifstoffen) en hebben een erg hoog vet- en eiwitgehalte.

Niet alleen pimpelmezen, koolmezen en groenlingen, maar ook spechten, mussen, sijsjes en boomklevers houden van dit voedzame voer. Pinda's kunnen het hele jaar gevoerd worden, echter uitsluitend uit speciale Vivara pinda silo’s.

Het is beter om pinda’s niet uit netjes te voeren. Vogels kunnen door deze netjes namelijk beschadigingen aan snavels en poten oplopen en in het uiterste geval zelf verstrikt raken in pindanetjes. U kunt voor het voeren van pinda’s veel beter een pindasilo gebruiken. Uit een pindasilo kunnen vogels zonder gevaren pinda’s eten en als de pinda’s nat zijn geworden bij regen, drogen ze snel weer op.

Hele pinda’s kunt u beter niet op een voedertafel voeren, gebruik altijd een pindasilo om pinda’s aan te bieden aan tuinvogels. Zo voorkomt u dat ouders als gevolg van voedingsstress hun jongen hele pinda’s voeren waarbij de kans op verstikking bestaat. 

Calorieën: 560 kcal / 100 gr

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met de Vogelbescherming. Bij aankoop van dit product steunt u de Vogelbescherming Nederland. 

 

€ 7,10

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vogelbescherming Premium Pinda's 1,25L
Uw waardering