Wand vetblokhouder Ohio

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8714335900523

Wand Vetblokhouder Ohio

Deze prachtige vetblokhouder met afdakje is geschikt voor 1 vetblok en siert uw schutting of muur. Met ophangoog aan de achterzijde van de vetblokhouder. 

Deze vetblokhouder is eenvoudig te vullen en te reinigen. Maak de vetblokhouder nooit schoon met aggresieve schoonmaakmiddelen! Dit zal ervoor zorgen dat de vogels geen gebruik meer maken van uw vetblokhouder!

Afmetingen: L 7cm x B 16,5 cm x H 17,5

 

 

€ 4,49

Wand Vetblokhouder Ohio

Ophangen van de Ohio

Vetblokhouder Ohio

Aan de achterzijde van de vetblokhouder zit een ophangoog. U kunt de vetblokhouder ophangen aan een haak of met een schroef met grote kop. Indien het gat te groot is voor de schroef kunt u een ring om de schroef plaatsen die wel achter de kop blijft hangen. Zo hangt de vetblokhouder veilig aan de muur, schutting of boom.

Vullen van de ohio vetblokhouder

Ohio vetblokhouder vullen

De onderzijde van de Ohio vetblokhouder heeft een haakje die u 45 graden draait om het klepje te openen. Zodra het haakje is omgezet kunt u het klepje optillen zoals te zien is op de afbeelding hierboven. U schuift dan het vetblok zonder de verpakking in de vetblokhouder en sluit het houten klepje. Vergeet niet om het haakje weer 45 graden terug te draaien zodat het klepje op slot zit. Dan is de gevulde vetblokhouder klaar om opgehangen te worden voor de vogels. 

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wand vetblokhouder Ohio
Uw waardering