Natuurmonumenten Vlinderkastje

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
5051054184333

Natuurmonumenten Vlinderkastje

Dag- en nachtvlinders zijn een belangrijk onderdeel van ons ecosysteem. Ze helpen bij de bestuiving van planten en functioneren als belangrijke voedselbron voor dieren hoger in de voedselketen.

Met deze vlinderkast helpt u de vlinders aan een veilige schuilplek.

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Van elk product dat wij verkopen gaat een deel van de opbrengst Natuurmonumenten.

Tip: Plaats een vlinderkast tot 1,5 hoogte, op een luwe, zonnige plek richting het zuiden. Het liefst in een bloemrijke omgeving.

Materiaal: FSC gecertificeerd hout
Afmetingen: 18x16x18 cm (LxBxH)

 

Natuurmonumenten

We maken ons sterk voor alle natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten. Want we gaan een stap verder. Op een manier die past bij het Nederland van nu.

Natuurmonumenten roept alle Nederlanders op om samen nieuwe natuur te creëren, op te eisen, te verzorgen en te beschermen. Natuur is belangrijk voor ons mensen. De grote vraag is of we bereid zijn om iets terug te doen voor die natuur. De natuur is er voor ons allemaal. Laten we ons dan ook met elkaar inzetten voor de natuur.

€ 7,49

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natuurmonumenten Vlinderkastje
Uw waardering