Wolf Garten Bladblazer LBV2600E

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
4009269306195

Wolf Garten Bladblazer / zuiger LBV2600E

Met de bladblazer van WOLF-Garten bevrijdt u het gazon, de paden en de trottoirs in een handomdraai van de gevallen bladeren.


De bladblazer heeft een luchtsnelheid tot wel 270 km/u en een zuig-/blaasvolume tot 16 m³/min.

De bladblazer heeft verder een opvangzak voor 50 liter en ook de omvang van het afval wordt aanzienlijk verkleind door de versnippering van de bladeren tijdens het bladzuigen. Dankzij de ergonomische wielondersteuning wordt het bladblazen extra eenvoudig. Met de hendel op de handgreep is de blazer eenvoudig om te zetten in een zuiger.

Ook zit er een draagriem bij die ervoor zorgt dat u niet het volledige gewicht met uw armen hoeft te tillen.

€ 53,85

Wolf Garten Bladblazer / zuiger LBV2600E

Overlast van blad

Overlast van bladeren in het najaar? Dan bent u met deze bladblazer de koning in uw tuin. Het luxe aan deze bladblazer is dat hij niet alleen blaast, maar ook zuigt. Dus het wegblazen van de bladeren is mogelijk, maar wilt u korte metten maken met al het bladafval dan kunt u de bladblazer op zuigen zetten en met de 50 liter opvangzak kunt u het versnipperde blad eenvoudig opvangen. Heeft het geregend en plakken de bladeren aan de grond vast? Met het handige harkje aan het einde van de blaaspijp schraapt u de bladeren los en zuigt u ze direct op. 

Comfortabel blad blazen en zuigen

Bij deze bladzuiger zit een handige draagriem die ervoor zorgt dat u niet het volledige gewicht hoeft te dragen met uw handen. Met de wielen onderaan de blaastuit rol je de bladblazer eenvoudig over de grond. Zo wordt bladblazen een peuleschil. 

Wisselen tussen blazen en zuigen

Zodra u aan het bladblazen bent kunt u eenvoudig wisselen naar het bladzuigen terwijl de motor draait! De keuzehendel draait u naar het betreffende symbool tot deze vast klikt. Let op! Zet de hendel nooit op een tussenstand. 

Zuigzak leegmaken

Voordat u de zuigzak gaat leegmaken moet u de machine uit zetten. Wacht tot alle bewegende delen stil staan. Op de zak zit een ritssluiting. Open de ritssluiting en leeg de inhoud van de zak. Sluit de ritssluiting en u kunt het bladzuigen weer hervatten.

Na gebruik

Klaar met de werkzaamheden? Zet de motor uit en verwijder de stekker uit de machine en het stopcontact. Laat de motor na gebruik minimaal een half uur afkoelen voor u de machine gaat reinigen, onderhoud plegen of hem voor langere tijd opbergt. Als u de machine voor langere tijd gaat opbergen zorg er dan voor dat alle delen grondig worden gereinigd. Controleer alle onderdelen op beschadigingen of los zittende onderdelen. Repareer altijd beschadigde delen voor gebruik. Draai losse moeren, bouten en schroeven goed vast. Het apparaat is nu klaar om op te bergen.

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wolf Garten Bladblazer LBV2600E
Uw waardering