Zep Roest verwijderaarsMet de Zep roest verwijderaars wordt het verwijderen of het losmaken van roestige delen erg eenvoudig. Roest is een veel voorkomend probleem maar niet alle middelen werken even goed. Met de krachtige producten van Zep weet u zeker dat u een middel in huis heeft dat wel werkt! Met de bovenstaande producten is roest snel verleden tijd!

 

De roestomvormer neutraliseert het roestproces en dringt dwars door de roest heen. Het vormt een beschermende film en is ook nog overschilderbaar. 

 

Last van roestvlekken? Met de super ontkalker zijn de vlekken snel verdwenen. De geconcentreerde zuurformule kan worden gebruikt op diverse oppervlakken. 

 

De Roest K.O spray maakt vastgeroeste of door vuil besmeurde moeren en bouten los. Roest K.O. is een sterk koelende kruipolie (-43°C) die ervoor zorgt dat het onderdeel dat behandeld moet worden sterk doet krimpen. Dankzij de krimpende werking scheurt de verbinding van de vastgeroeste onderdelen en komt los! Als u deze spray eenmaal heeft geprobeerd zult u de andere bekende merken niet meer nodig hebben!

 

Vervelende roestvlekken op uw gevel? Met de Gevelreiniger van Zep kunt u deze vlekken behandelen en ervoor zorgen dat deze verdwijnen. Zo ziet de gevel er weer netjes uit.