Wildbird Cadeaupakket Pindakaaspot + vogelvoederhuisje

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
5051054189048

Pindakaas pothouder + pot pindakaas

Steun de Nederlandse Vogelbescherming bij aankoop van deze pindakaaspothouder met een pot pindakaas. De vogels zijn gek op deze potten pindakaas. De speciale pindakaas is samengesteld door de Nederlandse Vogelbescherming en bevat alleen maar gezonde ingrediënten speciaal geschikt voor vogels. 

Maak de vogels in uw tuin blij met deze leuke pindakaaspothouder. Eenvoudig op te hangen aan de muur, schutting of in de boom. Bevestig de houder goed zodat de vogels veilig kunnen eten!

 

€ 7,45

Vogelpindakaas met houder

Wie kent ze niet? De speciale potten vogelpindakaas. We weten in ieder geval zeker dat de vogels er gek op zijn. De koolmezen, mussen, pimpelmees en ook de grotere vogels eten graag uit deze potten. Dankzij de pindakaaspot houder kunnen we de vogels deze snack veilig aanbieden. 

Vogelpindakaas versus normale pindakaas

Waarom kan je geen pot normale pindakaas buiten hangen voor de vogels? Die lusten ze namelijk ook... Dat de vogels deze lusten is zeker waar, maar het is voor deze dieren erg ongezond! Er zit een hoog percentage aan zout in en er zijn gebrande pinda's gebruikt. Voor de smaak van de pindakaas zijn gebrande pinda's perfect, maar voor de vogels ongezond.

Om de vogels van de juiste voedingstoffen te voorzien heeft de Nederlandse Vogelbescherming de vogelpindakaas in het leven geroepen. De vogelpindakaas bevat insecten, ongebrande pinda's en gezonde vetten die de vogels in de winter ondersteunen als ze het hard nodig hebben. Zo krijgen ze gezonde voedingsstoffen binnen die ze voorzien van benodigde energie. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de vogels die heerlijk in de tuin komen snoepen.

De pindakaaspot houder

De houder is gemaakt van FSC hout. Dit hout is gekapt met zorg voor de natuur. Het houten frame is zo gemaakt dat de pot pindakaas er stevig in blijft liggen. Het kleine blokje aan de voorkant voorkomt dat de pot eruit kan schuiven. Dit blokje kunt u draaien als de pot leeg is en er een nieuwe pot in moet. Vergeet dan niet het blokje weer in de juiste stand te zetten zodat de nieuwe pot weer goed blijft liggen. 

Het dakje is groen geschilderd met een speciale verf op waterbasis. De verf is dus niet schadelijk voor de vogels. De houder is van degelijk materiaal en gaat jaren mee.

Grote vogels roven de pot pindakaas leeg

Er zijn genoeg tuinen waar de kleine vogels volop de kans krijgen om lekker vn de pindakaas te eten. Maar helaas zijn er ook tuinen waar de grotere vogels zoals de kraai en de ekster de pot pindakaas leeg eten. De kleine vogels krijgen hier niet de kans om ervan te eten. Maar daar is een oplossing voor. 

De london pindakaashouder. Deze speciale houder heeft een kooi rond de pot pindakaas. De kleine vogels zijn zo de enige die er veilig van kunnen eten zonder weg gejaagd te worden. Ook deze pindakaaspothouder kunnen we u aanbieden. Klik op de foto voor de productpagina.

london vogelpindakaas houder


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wildbird Cadeaupakket Pindakaaspot + vogelvoederhuisje
Uw waardering