Gardena zwenksproeier Aquazoom m

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
4078500048095

Gardena AquaZoom M zwenksproeier

De AquaZoom M zwenksproeier is onmisbaar, vooral bij zonnig en warm weer. Met deze sproeier voorzie je eenvoudig oppervlakken van 9 tot 250 m2. Altijd gelijkmatig, nauwkeurig en zonder plasvorming. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de sproeier beschermd wordt tegen alle weersomstandigheden: of het nu vriest, of dat de zon schijnt.

Eenvoudig in gebruik

Het aansluiten van de zwenksproeier en de slang is zo gepiept, met een paar stappen ben je klaar. De schuifregelaar gebruik je om het bereik (van 3 tot 18 meter) en het type water in te stellen. Hiermee kies je of je slechts één kant water geeft (links of rechts) of beide kanten tegelijkertijd. De sproeibreedte is ook eenvoudig in te stellen tussen 3 en 14 meter. De afstelling van het waterdebiet, biedt mogelijkheden voor fijnafstelling.

Super schoon

De sproeier blijft schoon door de roestvrijstalen filter die voorkomt dat vuildeeltjes de zwenksproeier binnengaan. Deze filter kan ook worden verwijderd, zodat deze makkelijk schoon te maken is onder de kraan. Doordat de sproeikoppen van zacht plastic zijn gemaakt, kunnen eventuele kalkafzettingen eenvoudig worden verwijderd door ze met je vinger af te vegen

€ 32,95

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gardena zwenksproeier Aquazoom m
Uw waardering