Luxan Tegen bloedluis spray 500ml

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8711957358633

Luxan Tegen bloedluis spray 

Te gebruiken in vogelverblijven, met lange nawerking.

  • duiventil
  • kippenhok
  • vogelkooi
  • kleine pluimvee stal

Inhoud: 500ml

€ 16,95

Luxan bloedluisspray is een kant-en-klare spuitbus om rode vogelmijt (bloedluis) mee te bestrijden. Het kan worden toegepast in vogelverblijven. Alle stadia van rode vogelmijt worden bestreden. Behandel vooral de plaatsen waar de mijte nzich kunnen verschuilen, zoals zitstokken, broedkasten, slaapplaatsen, naden en kieren. De nawerking is tot 7 weken. Vogels voor de behandeling verwijderen. Het middel is niet geschikt voor gebruik op het dier!

Voorbereiding

Verwijder vogels/pluimvee voor de behandeling! Verwijder tevens alle voer en drinkwater voor de behandeling wordt gedaan. Bedek alle oppervlakken en voorzieningen die in contact kunnen komen met voeder- en drinkwater. 

Maak de vogelkooi, kippenhok, duiventil of pluimvee stal zorgvuldig schoon voor de behandeling plaats vindt. 

Behandeling

Schud de spuitbus goed voor gebruik! Houd de spuitbus tijdens het spuiten op 30cm afstand van de oppervlakken. Herhaal dit in geval van een nieuwe aantasting of na het reinigen, zonder het maximaal aantal behandelingen per jaar te overschrijden.

Spuit op de slaapplaatsen, nestkastjes, onder trays en in alle hoeken, naden, scheuren, spleten en kieren waar de mijten zich kunnen verschuilen. 

40g/m2 (9m2 per spuitbus) komt overeen met 19 seconden spuiten per m2. 1 toepassing kan tot 7 weken werkzaam zijn. Maximaal 5 toepassingen per jaar.

 

LET OP lees altijd zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking!!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luxan Tegen bloedluis spray 500ml
Uw waardering