CJ Wildlife Vetblok Zaden 350gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
5051054284217

Vetblok zaden 350 gr.

Het Wildbird vetblok is een energierijke traktatie voor een grote varieteit vogels.

Door de optimale vethardheid kan dit zadenvetblok het hele jaar door worden aangeboden en is een goede opname gegarandeerd.

Het Wildbird Vetblok is verkrijgbaar in diverse smaken: Bosvrucht, zaden, zonnebloem en pinda. Plaats het vetblok in een vetblokhouder. 


-Goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland
-Voor gebruik in vetblokhouder
-Met toegevoegde vruchten/zaden

 

Inhoud:  1 vetblok zaden (350gram)

  • Koop 5 voor € 2,30 en bespaar 8%
  • Koop 20 voor € 2,15 en bespaar 14%
€ 2,49

Vetblok zaden 350gr.

De tuinvogels het hele jaar door ondersteunen? Met deze speciale vetblokken kunt u de kleine vogels voorzien van gezonde vetten en energie. De vetblokken zijn speciaal samengesteld door de Nederlandse Vogelbescherming die ervoor zorgen dat er alleen maar natuurlijke en gezonde middelen gebruikt worden. Zo bent u ervan verzekerd dat u de vogels op de juiste manier ondersteunt het hele jaar door.

 

Vetblok aanbieden aan de vogels

Speciaal voor deze vetblokken zijn er vetblokhouders op de markt gebracht. Deze vetblok houders zorgen ervoor dat u het vetblok op de juiste en veilige manier kunt aanbieden aan de vogels. Er zijn diverse types vetblokhouder. 

vetblokhouder

Deze houders zijn eenvoudig op te hangen. Zorg er altijd voor dat de vogelvoederplek goed is opgehangen zodat de vogels veilig kunnen eten. 

Het vullen van de houder is erg eenvoudig. De kooi gaat open als u de ophanghaak uit de ogen haalt. U plaatst het vetblok zonder de verpakking in de houder en sluit daarna de kooi en haal de ophanghaak weer door de ogen. Hang nu de vetblokhouder op zijn plek en het vogel buffet is geopend. 

Wand vetblokhouder Ohio

Deze vetblokhouder Ohio is geschikt voor bevestiging aan de muur, schutting of boom. Met het ophangoog kunt u de houder aan een haak of schroef ophangen. Zorg er voor dat de voederplek goed vast hangt. 

 

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CJ Wildlife Vetblok Zaden 350gram
Uw waardering