Voederpaal systeem

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
5051054207810

Vogel voederpaal systeem

Deze elegante voederpaal is eenvoudig in uw tuin te plaatsen. De voederpaal heeft 4 ophangpunten. Zo kunnen de vogels in uw tuin veilig genieten van diverse voedingen. Aan de haken kunt u eenvoudig de voedersilo's hangen of de vetblokhouders. Zo kunnen vele vogels tegelijk genieten van wat u ze aanbied.

De voederpaal heeft een hoogte van 235cm en is 46 cm breed.

De Voederpaal heeft aan de onderzijde een speciaal grondanker die u makkelijk in de grond kunt drukken. Zo staat de paal stevig en is het veilig voor de vogels om te landen op de voederpaal. 

 

Kleur: Zwart

Afmetingen:  235cm x 46cm

Aantal voederpunten: 4

Inhoud verpakking:  1 Voederpaal

Apart verkrijgbaar:  Voedersilo's en vetblokhouders

 

 

 

  • Koop 2 voor € 24,00 en bespaar 2%
€ 24,45

Vogel voederpaal systeem

Wie is er nu niet gek op het voeren van de vogeltjes. Je wordt er van kleins af aan vaak al mee groot gebracht. Het is niet alleen erg leuk om naar te kijken, maar u voorziet de vogels ook van de benodigde energie. Zeker in de periode van de winter, maar zeker ook tijdens het broedseizoen, de rui en de vogeltrek.

Kortom help de natuur een handje mee en dat kan nu in stijl. De elegante voederpaal siert uw tuin, met de mooie krullen en de sierlijke punt bovenop. De zwarte kleur past in elke soort tuin, of u nu gek bent op klassiek of modern.

Met de 4 haken kunt u diverse soorten voeding ophangen. Denkt u aan de voedersilo's voor zaden en de voedersilo's met pinda's. Ook de vetblokhouders kunt u eenvoudig ophangen aan de haak. Het is natuurlijk ook mogelijk om de mezenbollen en pinda's in een netje op te hangen. Maar graag willen we u even waarschuwen dat de vogels met hun pootjes verstrikt kunnen raken in de netjes. Het is daarom veiliger om te werken met speciale vetbolhouders en pindasilo's.

We hebben een groot assortiment aan diverse voedersilo's. Alle voedersilo's zijn ontwikkeld door de Nederlandse Vogelbescherming. Zo bent u ervan verzekerd dat de voedersilo's veilig zijn voor de vogels en u er lang gebruik van kunt blijven maken. Oog voor veiligheid en materiaalkeuze. Bovendien steunt u bij de aankoop van deze producten de Nederlandse Vogelbescherming. Een win-win situatie dus! De voederpaal kunt u dus naar eigen keuze aankleden. Klik hier voor alle voedersilo's

Bent u nog op zoek naar het bijbehorende voer? De Nederlandse Vogelbescherming heeft diverse zakken voer samengesteld waar u alle vogels in uw tuin blij mee maakt op de gezonde manier. Er zitten geen toegevoegde stoffen in, en er zijn geen gebrande pinda's gebruikt. Zo blijven alle juiste voedingsstofen behouden en krijgen de vogels een gezond portie energie binnen. Voor de diverse soorten vogelvoer kunt u hier terecht.

Alle vogelvoederbenodigdheden op 1 plek. Denk aan het milieu en bespaar door alles op 1 plek te bestellen zodat uw bestelling in 1 doos naar u toe komt. Dit scheelt weer uitstoot van CO2 in de lucht, karton van diverse dozen en ga zo maar door. Bent u gelijk weer goed bezig!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voederpaal systeem
Uw waardering