Wolf Garten Bladhark en overige blad verwijderaarsMet de bladblazer van WOLF-Garten bevrijdt u het gazon, de paden en de trottoirs in een handomdraai van de gevallen bladeren.


De bladblazer heeft een luchtsnelheid tot wel 270 km/u en een zuig-/blaasvolume tot 16 m³/min.

De bladblazer heeft verder een opvangzak voor 50 liter en ook de omvang van het afval wordt aanzienlijk verkleind door de versnippering van de bladeren tijdens het bladzuigen. Dankzij de ergonomische wielondersteuning wordt het bladblazen extra eenvoudig. Met de hendel op de handgreep is de blazer eenvoudig om te zetten in een zuiger.

Ook zit er een draagriem bij die ervoor zorgt dat u niet het volledige gewicht met uw armen hoeft te tillen.

 

De Wolf Garten kunststof multihark/ bladhark voor het aanvegen van paden en gazon.

Maak uw gazon weer bladvrij, hark de bladeren van het grindpad. Met deze kunststof multihark kunt u op meerder ondergronden aan de slag. 

Met een werkbreedte van 42cm is het gazon in mum van tijd weer schoon. 

Geschikt voor het wolf garten multistar systeem en klikt met 1 klik op 1 van de stelen uit de gelijknamige serie. Wordt geeverd zonder de steel!

 

Dan is er ook nog het Wolf Garten Bladharkje LD-2KGeschikt voor kleine overwoekerde gebieden zoals: bloembedden, terrassen en balkons. Met ergonomisch handvat zodat u geen blaren krijgt en de steel goed in de hand ligt. Deze bladhark heeft een werkbreedte 11,5 cm.

 

Wat dacht u van de Wolf Garten multi-star bladhark UE-M? Hij is perfect voor het schoonvegen van kiezelpaden en het schoonmaken van het gazon. De bladhark is voorzien van 22 soepele, platte tanden uit edelstaal en heeft een werkbreedte van 50 cm. Geschikt voor het multi-star kliksysteem zodat u hem thuis op uw reeds aangeschafte steel kunt klikken. Ideaal dus!