ZEP Apparaatontkalker 500ml

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8714342057730

Zep Apparaatontkalker is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van kalk en ketelsteen uit alle heetwater apparatuur zoals wasmachines, waterkokers en koffiemachines (zowel bonenmaal machines als koffiepad- of cup machines).

Inhoud:  500ml

GEBRUIKSAANWIJZING:

Koffiemachines: Voer het ontkalkingsprogramma uit conform de handleiding van het apparaat. Indien deze niet beschikbaar is volg dan de volgende instructie. Verdun 50 ml reiniger met 500 ml water. Laat het product doorlopen alsof er koffie wordt gezet. Gooi het opvangreservoir leeg en laat het apparaat 3x doorspoelen met water.

Waterkokers: Vul de waterkoker met een mengsel van 50 ml reiniger en 500 ml water. Laat het mengsel ca. 10 minuten staan en zet vervolgens de waterkoker aan. Wacht 10 minuten. Giet het mengel uit de waterkoker en vervolgens nog 3 maal naspoelen met schoonwater.

Wasmachines: Voeg ca 200 ml reiniger toe aan het waspoederbakje. Kies een wasprogramma met een temperatuur van 60 graden. Na afloop van het programma is het apparaat weer klaar voor gebruik.

 

Inhoud:  1 fles met 500ml

€ 5,99

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ZEP Apparaatontkalker 500ml
Uw waardering