F.T. 35 Premium box

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8717953110329

Wit kunststof reiniger Premium Box

Onderhoud aan uw ramen, deuren en kozijnen?

Onze premium box helpt u al flink op weg. In deze box zitten diverse onderhoudsmaterialen om uw kozijnen, deuren en ramen weer soepel het jaar door te helpen.

Kan het nog makkelijker?

  • Koop 2 voor € 11,66 en bespaar 10%
  • Koop 4 voor € 11,01 en bespaar 15%
  • Koop 6 voor € 9,71 en bespaar 25%
€ 12,95

Productomschrijving:

De box bestaat uit 4 verschillende onderdelen.

U krijgt een fles intensieve wit kunststof reiniger (200ml) voor een dieptereiniging en een vuilafstotende laag op het kunststof.  Niet geschikt voor oppervlakken bedekt met folie. Het polijstende materiaal dat in de reiniger verwerkt is kan krassen veroorzaken op de folie!

De pluisvrije doek om de reiniger aan te brengen op uw kunststof onderdelen.

Ook zit er in de box 5 rubber beschermingsdoekjes. Deze voorzien uw rubbers van een beschermlaag voor de zomer en de winter.

Een flesje onderhoudsolie (30ml) voor al het hang en sluitwerk zoals de scharnieren en sloten.

Laat de voorjaarsschoonmaak maar beginnen met deze box in huis!

 

Toepassingen:

De F.T. 35 wit kunststof reiniger in klein verpakking van 200ml met de pluisvrije doek om de reiniger aan te brengen is uitermate geschikt voor het reinigen van: PVC, kunststof profielen, ramen, deuren en kozijnen, caravans, boten, polyester, airco’s, rolluiken, tuinmeubelen etc.

Met de bijgeleverde onderhoudsdoekjes voor de rubbers zorgt u ervoor dat de rubbers van uw deuren en ramen in optimale conditie blijven, zowel in de zomer als in de winter.

Om al uw scharnieren en sloten te onderhouden kunt u prima uit de voeten met de speciale onderhoudsolie (30ml). Voorkom dat uw slot hapert, of dat uw scharnieren piepen of zelfs vast blijven hangen. Onnodige slijtage van de metalen onderdelen kunt u vermijden door deze olie te gebruiken. Beschermt tevens tegen corrosie.

 

Verwerking:

Gebruik de inhoud van de box bij een buitentemperatuur van +5°C. Niet in de volle zon gebruiken om inbranden en lelijke vlekken te voorkomen.

 

Gebruiksaanwijzing:

-        F.T. 35 Wit kunststof reiniger

Reinig het oppervlak van licht en loszittend vuil met water. Gebruik de bijgeleverde pluisvrije doek om de reiniger aan te brengen op het kunststof. Voorkom hierbij cirkelende bewegingen in verband met de licht polijstend middel dat krassen kan veroorzaken. Na de reiniging met het middel het oppervlak afnemen met een schone licht vochtige doek om schoonmaakresten en losgekomen vuil te verwijderen. Bij hardnekkig vuil de behandeling herhalen.

Is de fles te klein? We bieden ook een grotere variant aan van 500ml. Beide flessen staand bewaren.

-        5 rubber onderhoudsdoekjes.

Eerst de rubbers schoon maken met een licht vochtige doek. De doekjes zijn per stuk verpakt. Verpakking open scheuren aan de bovenzijde, doekje eruit pakken en de rubbers afdoen met het doekje.

-        De onderhoudsolie.

Het flesje olie heeft een draaidopje op de tuit. Dopje los draaien en de olie op de scharnierende delen aanbrengen. Wat olie op de sleutel doen en ook het slot kunt u zo van binnen smeren. Na gebruik het dopje weer stevig dicht draaien. Flesje staand bewaren.

 

Opslag:

Product bewaren in de originele verpakking. Minimale opslagtemperatuur is +15°C tot maximaal 25°C. Beschermen tegen zonlicht. Minimaal houdbaar ongeopend tot 2 jaar na productiedatum.

 

Aandachtspunten:

Na gebruik uw handen wassen met water en zeep. Buiten het bereik van kinderen bewaren. In geval van contact met de ogen voorzichtig spoelen met water gedurende een aantal minuten. Eventuele contactlenzen verwijderen. Bij aanhoudende oog irritatie contact leggen met de huisarts. Kan ernstig oogletsel veroorzaken.

Voorkom lozing van de producten in het milieu. Zeer giftig voor in het water levende organismen. Draag gelaatsbescherming en handschoenen bij gebruik. Schadelijk bij inslikken. Kan huidirritatie veroorzaken.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F.T. 35 Premium box
Uw waardering