F.T. 36 Kunststofreiniger Kleur

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8717953110350

F.T. 36 Kunststof reiniger kleur

Alweer vieze kozijnen en deuren, maar ze zijn pas nog schoongemaakt?

F.T. Products helpt u een beetje mee met onze intensieve kunststof reiniger voor dagelijks gebruik. De zoveelste reiniger, we horen het u denken....

Maar deze reiniger laat uw kunststof voor lange tijd stralen en laat een vuilafstotende laag achter zodat u minder vaak hoeft te soppen.

Geschikt voor alle soorten en kleuren kunststof, dus waar wacht u nog op?

  • Koop 2 voor € 8,96 en bespaar 10%
€ 9,95

Productomschrijving:

De fles met 500 ml intensieve kunststofreiniger is te gebruiken op alle gekleurde oppervlakken. De reiniger kan worden aangemaakt met water waardoor u met een emmer sop enorm veel kunststof kunt reinigen. Ook is deze speciale reiniger geschikt voor met folie bedekte oppervlakken. Langdurig plezier van uw schone oppervlakken door de vuilafstotende laag die er tevens voor zorgt dat de volgende reiniging nog eenvoudiger is. Wij maken het u graag makkelijk, want het dagelijkse leven is soms al moeilijk genoeg.

 

Toepassingen:

Enorm veel verschillende oppervlakken houdt u langdurig schoon en glanzend met de F.T. 36 Kunststof reiniger kleur.

-        PVC  (dakgoten en regenpijpen, tentzeilen)

-        Kozijnen, ramen en deuren

-        Rolluiken

-        Vinyl

-        Gelamineerd en gecoat hout

-        polyurethaan

-        Gepoedercoate oppervlakken

-        Geanodiseerd aluminium

De reiniger wordt ook gebruikt voor gevelpanelen, profielen, caravans, tenten, polyester, boten, airco’s, tuinmeubelen, speeltoestellen, kunststof schroten, kasten, geschilderd hout, speelgoed etc.

De intensieve krachtige reiniger is ook nog eens oplosmiddelen vrij en PH-neutraal.

 

Verwerking:

Gebruik de reiniger met een minimale omgevingstemperatuur van +5°C. Reinig uw kunststof nooit in de volle zon, dit om inbranden en lelijke vlekken te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:

Verwijder eerst het lichte en losse vuil met water. Voor u de fles gaat openen moet  u de fles eerst goed schudden, vergeet niet om met uw duim de dop vast te houden. De nieuwe fles heeft een seal over de dop, deze is eenvoudig te verwijderen door het gekartelde stripje los te trekken. De dop is te openen bij de uitsparing bovenaan, en is door het eenvoudige klikmechanisme weer snel te sluiten.

Neem een licht vochtige niet pluizende doek en breng daarop de reiniger aan. U kunt dan de reiniger met lichte druk inwrijven op het oppervlak. Bij lichte vervuiling kunt u ook een scheut reiniger toevoegen aan uw emmer water. Het vuil wordt door de reiniger los geweekt en de kleur zal weer worden opgefrist. Het oppervlak na het reinigen met een schone vochtige doek opnieuw afnemen. Indien er hardnekkig vuil op het kunststof aanwezig is kan het nodig zijn de behandeling te herhalen. Vergeet dan niet om altijd de ondergrond na te spoelen met water, of het met een schone vochtige doek af te nemen. Fles rechtopstaand bewaren.

 

Vlekken of resten:

Oeps u heeft gemorst op uw kleren. Geen probleem, zodra u de kleding wast zoals voorgeschreven op het was etiket van het kledingstuk zal de reiniger snel verdwenen zijn.

Resten op uw huid kunt u het beste verwijderen door te wassen met water en zeep. Let op de reiniger laat ook op uw handen een gladde laag achter. Houd hierbij rekening als u op een trap staat, of bij het vasthouden van materialen.

Bij resten van het reinigingsmiddel op andere oppervlakken kunt u het beste spoelen met water en ze daarna afnemen met een schone vochtige doek zonder reinigingsmiddelen.

 

Technische gegevens:

Vorstbestendigheid:  Slecht

Verwerkingstemperatuur:  + 5°C tot + 30°C

UV stabiliteit:  Goed

Basis grondstof:  Tenside

Kleur:  Transparant geel

Geur:  Citroen

Viscositeit:  Dun Vloeibaar

Dichtheid:  Circa 0,99gr/cm³

Oplosmiddelgehalte: -10%  (organische oplosmiddelen)

 

Opslag:

Bewaar het product in de originele verpakking. Beschermen tegen zonlicht.

Met een omgevingstemperatuur van +15°C tot 25°C minimaal 2 jaar houdbaar na productiedatum.

 

Aandachtspunten:

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Was uw handen grondig met water en zeep na gebruik. Indien er contact met de ogen heeft plaats gevonden, (eventuele contactlenzen verwijderen) voorzichtig spoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij aanhoudende irritatie aan het oog een arts raadplegen! Voorkom lozing in het milieu. Draag gelaatsbescherming en handschoenen. Schadelijk bij inslikken, raadpleeg direct uw dokter. Kan huidirritatie en luchtweg irritatie veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F.T. 36 Kunststofreiniger Kleur
Uw waardering