Voederhuis op paal Gazebo

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
8714335001305

Voederhuis op paal Gazebo

Dit prachtige voederhuis op paal siert elke tuin. Maak alle tuinvogels blij met deze luxe voederplek die eenvoudig te plaatsen is. De voederplek is overdekt zodat het voer dat u voor de vogels plaatst droog blijft. Dankzij zijn extra stevige poot staat deze voederplek als een huis en hoeft u geen gaten te boren. 

De afmetingen van deze voederpaal:

Lengte 27cm x breedte 27cm x hoogte 114cm

 

Maar nog mooier is dat u met de aankoop van dit product niet alleen de tuinvogels helpt, maar u steunt ook de sociale werkplaats Voederhuisjes De Kempen. 

 

 

€ 28,00

Voederhuis op paal Gazebo

Montage binnen 1 minuut

Dit voederhuis op paal wordt in 2 delen geleverd. Het huisje en de paal zitten los in de verpakking. In de bodem van het voederhuis zit een gat waar de pin op de paal in past. Met de bijgeleverde vleugelmoer draait u het huisje eenvoudig vast op de paal. Controleer altijd of u de moer goed hebt aangedraaid zodat de vogels veilig kunnen eten. Het in elkaar zetten van de voederplek is binnen 1 minuut voor elkaar.

 

Voor kleine en middelgrote tuinvogels

Deze luxe voederpaal is geschikt voor de kleine en middelgrote tuinvogels. Denk hierbij aan de koolmees, pimpelmees, roodborstje, merel, mus, huismus etc.

Prachtig om deze vogels fladderend en spelend rond de voederpaal te zien terwijl ze heerlijk smullen van het strooivoer of de restjes brood die u ze te bieden hebt. Zeker in de winter en tijdens extreme droogte kunnen de vogels wel wat extrs hulp gebruiken. Met dit voederhuis op paal zijn ze niet alleen veilig voor de weersomstandigheden maar ook voor de kat. 

Steun de sociale werkplaats De Kempen

Help met de aankoop van deze voederpaal niet alleen de vogels, maar u steunt dus ook automatisch de sociale werkplaats De Kempen op het industrieterrein De Haagdoorn in Eersel. Dit is een houtwerkplaats met een project waarbij mensen met een handicap of beperking in een gecontroleerde omgeving diverse voederhuizen voor vogels in elkaar zetten. Het is niet alleen een mooie dagbesteding, maar kan ook leiden tot een opstap naar betaalde arbeid. Ze maken per jaar ongeveer 25.000 voederhuisjes. Een deel van deze huisjes gaan naar de Nederlandse Vogelbescherming, en een deel gaat naar de winkels. Een win-win situatie dus bij de aanschaf van deze prachtige voederpaal. 

 

 

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voederhuis op paal Gazebo
Uw waardering